FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Junior Moraes refuză banii din Rusia pentru a juca în Ghencea: "Vreau la Steaua, nu în altă parte!"

Articol de - Publicat marti, 25 ianuarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 25 ianuarie 2011 02:19

Junior Moraes întăreşte idee că vrea să ajungă sub comanda lui Lăcătuş, chiar dacă Bistriţa are o ofertă mult mai avantajoasă pentru el din Rusia

Ieri ar fi trebuit să fie ziua care să clarifice transferul lui Junior Moraes la Steaua, însă sud-americanul s-a pregătit tot sub comanda lui Nae Manea la Bistriţa. De ce tergiversează transferul atacantului de 23 de ani în Ghencea? Jean Pădureanu a primit pe adresa clubului, prin intermediul impresarului Florin Manea şi pe filiera Mircea Rednic, o ofertă de la o echipă din prima ligă rusă. Una mult mai tentantă pentru Gloria, dar şi pentru fotbalist. Pădureanu a ajuns aseară în Bucureşti, unde trebuia să se întîlnească cu patronul Stelei pentru a negocia transferul lui Moraes.

- Junior, gata, eşti pregătit de Steaua?
- Uşor, uşor. Sînt încă la Bistriţa, aştept ca toată lumea să se pună de acord. Stau cu telefonul în mînă, abia aştept să sune ca să ştiu că Bistriţa şi Steaua au bătut palma.

- Şi apoi?
- Eu vin marţi în Bucureşti, am treabă la Consulatul Braziliei. Apoi, mă voi întîlni cu Giovanni şi cu Victor Becali să semnez contractul de reprezentare cu ei şi aştept un semn de la Steaua. Sper ca seara totul să fie clar şi să devin jucătorul roş-albaştrilor.

- Jean Pădureanu spune că a apărut o propunere mult mai avantajoasă pentru tine de la o echipă din străinătate.
- Eu nu vreau să plec afară, vreau doar la Steaua! Asta e prioritatea mea. Mi-a spus domnul preşedinte că are această ofertă extrem de bună, atît pentru mine, cît şi pentru Gloria. Eu însă nici nu mă gîndesc să merg în altă parte în afară de Steaua.

- Deci ai bătut palma cu Gigi Becali!
- Nu e corect spus că ne-am înţeles. Am spus doar că în cinci minute voi semna contractul cu Steaua, nu îmi trebuie timp de gîndire. Ce e cel mai important este că îmi doresc să joc în Ghencea. Nu mă interesează banii, ci ce e cel mai bine pentru viitorul meu.


"Pădureanu vrea să mai «ciupească» 100.000 de euro de la mine, după ce a văzut că jucătorul e de acord să vină la noi. Eu nu-i mai dau nici un ban în plus faţă de oferta iniţială!"
Gigi Becali, patron Steaua

"E greu ca acest transfer să prindă viaţă. Oferta Stelei este sub ce am cerut eu, adică un milion plus TVA, în timp ce banii oferiţi de o echipă din străinătate sînt mai mulţi"
Jean Pădureanu

"Moraes va semna cu mine marţi şi din acest moment există şanse importante ca el să semneze cu Steaua"
Ioan Becali, impresar

"Dacă Stancu a făcut cinci-şase milioane, atunci cu siguranţă Moraes valorează un milion"
Mircea Sandu, preşedinte FRF

800.000 de euro, plus TVA şi 10 la sută dintr-un transfer ulterior e oferta lui Becali pentru Moraes

350.000 de euro e prima de instalare pe care Steaua i-o propune lui Moraes, pe lîngă un salariu stagional de 120.000 €

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (8)
dorelsimon
dorelsimon  •  27 Ianuarie 2011, 19:35

Este un prost. Clujul este mai aproape.

dorelsimon
dorelsimon  •  27 Ianuarie 2011, 19:34

Este un P R O S T .

danny_florea
danny_florea  •  25 Ianuarie 2011, 20:08

crocomaurii lu'" butelie atotstivuitoru'" au vise erotice cu moraes. treziti-va,prapaditilor...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează