FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL VALIZA

Justiţia română vs justiţia LPF » Dragomir către Becali: "Retrogradăm Steaua dacă vei continua cu premierile!"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 17 aprilie 2012 19:23

Chiar dacă instanţele civile din România au hotărît azi că premierea nu constituie o infracţiune, în plan sportiv o asemenea faptă e pedepsită cu retrogradarea.

"Pe linie sportivă, după cazul Valiza, am luat o hotărîre că premierea e ilegală. În acest moment, cine premiază e pedepsit cu retrogradarea. Să mă dea în judecată cum a făcut Craiova. Penalul n-are nici o legătură cu regulamentele noastre. Aşa că dacă Gigi continuă premierile, retrogradăm Steaua!

E posibil să se mai schimbe din nou regulamentul după decizia de azi în cazul Gigi Becali, însă nu cred pentru nimic în lume că UEFA dă drumul la premieri", a precizat şeful LPF, Dumitru Dragomir.

"Gigi nu e un sfînt, dar mă bucur pentru decizia de achitare în cazul lui pentru că e un om care a băgat mulţi bani în fotbal. A dat şi el bani unuia ca să cîştige, nu ca să piardă",  mai spus Dragomir.

Citeşte şi: Becali a cîştigat procesul cu Armata şi a fost ACHITAT şi în "Cazul Valiza" » Vezi reacţia patronului Stelei!

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (45)
dtdr
dtdr  •  18 Aprilie 2012, 01:39

A cam trecut vremea si lumea s-a cam lamurit cu dreptaea ta. Nu te mai obosi ca n-are nici unrost. Nu te mai crede nimeni. Ai ramas cam singur. Nimeni nu mai musca la povestile tale. LA BRUTARIE CU TINE. Totusi cred ca nici acolo n-ai nici o sansa, ca esti o PIAZA REA si nu cred ca cinea isi rsca afacerea !

merace
merace  •  18 Aprilie 2012, 00:38

eu cred ca justitia romana incepe sa faca ordine in fotbal, si fotbalul se supune. Ca dovada, achitarea lui Gigi cu 2-1 nu a insemnat aprobarea Premierilor, din moment ce Mitica a declarat (imediat dupa anuntarea sentintei) ca Steaua va fi retrogradata daca Gigi mai face premieri, iar Gigi (dupa o prima reactie furioasa) a declarat si el ca nu va mai face premieri. Deci e bine.

starchild
starchild  •  18 Aprilie 2012, 00:23
Postat de biancorossi pe 17 Aprilie 2012, 23:51

romania nu are multe mituri. in general romanii isi darama edificiile, inca de la mesterul manole incoace. dar unele constructii devin tabu si sunt ocrotite chiar si prin legi speciale. floarea de colt, capra neagra, zimbrul, delta dunarii, steaua...etc...

Dar d-le avocat, asta este o lege ordinara, nu speciala... si ocroteste nu numai simboluri dar si cacareze canine, in aceeasi masura...

Vezi toate comentariile (45)
Comentează