FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Kaiserul

Articol de - Publicat joi, 29 mai 2008 00:00

Mărgăritescu este aproape de o mutare la Kaiserslautern, din liga a doua germană.

Claudiu Niculescu (Duisburg) s-ar putea duela în 2.Bun­des­ liga cu fostul său coleg de la Dinamo, Andrei Mărgăritescu (foto)! Mijlo­­caşul defensiv de 28 de ani e cur­tat cu insistenţă de FC Kai­sers­lau­tern, echipă ce a reuşit să evite re­trogradarea în ultima etapă. Pe lîngă fosta echipă a lui Victoraş Iacob, care a fost pus pe liber, “Chi­na” mai este dorit şi de Borus­sia Mon­chengladbach, proas­păt pro­mo­vată în 1.Bundesliga.

Dintre cele două formaţii, Kai­sers­­lautern este cea mai insis­ten­tă. “Dia­volii roşii” îşi doresc să re­cons­tru­iască echipa şi să ata­ce, în sezonul următor, revenirea în pri­ma ligă. Aceştia sînt dispuşi să ofe­re aproximativ 500.000 de euro pentru Mărgări­tes­cu, iar şefii din Ştefan cel Mare ar accepta o des­părţire de “China” după cele patru sezoane petrecute în tricoul alb-roşu.

Oficialii au o singură dorinţă: Măr­găritescu să semneze un con­tract pe 3 sezoane cu nemţii şi să aibă un salariu sta­gional de cel puţin 200.000 de euro.

Declaraţia zilei: Claudiu Niculescu, atacant Duisburg

“«China» ar face treabă bună în Germania, are stilul nemţesc în sînge, l-aş recomanda oricărei echipe. Abia îl aştept!”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (1)
 •  29 Mai 2008, 06:47

Daca nu pleaca va cereti scuze?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează