FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Kamil Bilinski încă speră că îl poate opri pe Bogdan Mitrea: ”N-am renunțat la visul meu”

Kamil Bilinski
Kamil Bilinski

Articol de - Publicat vineri, 17 aprilie 2015 00:00

Bilinski vrea să iasă golgeterul Ligii 1 și anunță că va marca din nou, la Craiova, după o pauză de 7 meciuri

Kamil Bilinski a marcat de 3 ori în startul primăverii și s-a oprit. Tocmai cînd anunțase ferm că se luptă pentru titlul de golgeter. Avea 11 reușite, a rămas blocat acolo de 7 partide, adică 6 etape de Liga 1 și una de Cupa Ligii. Era la un singur gol în spatele lui Keșeru, plecat în Golf, acum are de recuperat trei pentru a-l egala pe Mitrea, de la Viitorul. Dar polonezul nu e descumpănit, anunță că va reîncepe să marcheze de duminică. În Bănie.

"Nu întotdeauna iese cum ți-ai propus, dar eu n-am renunțat la visul meu, de a fi golgeterul României. Acest lucru l-am afirmat încă de cînd am sosit aici, în ianuarie anul trecut. Eu cred că golurile vor veni, chiar din următorul meci, nu sînt speriat că n-o să bag mingea în ațe. Trebuie să închei ghinionul. Bine că a învins echipa în ultima etapă, sîntem tot mai plini de speranțe. Și eu, și echipa am avut neșansă în multe meciuri, am lovit bara de nu puteam să dorm noaptea", a comentat Bilinski.

14 goluriare Mitrea în acest moment în Liga 1. Fundașul Viitorului e urmat de Keșeru (12), plecat la Al Gharafa, și de Bilinski (11)

" Dinamo nu este o echipă mică să-și propună puțin, din contră, e mare, de aceea fanii au fost furioși. Noi credem în noi, ar fi frumos să o facă și ei"
Kamil Bilinski, atacant Dinamo

Doi lipsă de fiecare parte

Dinamo și CSU Craiova au absenți importanți pentru duelul din week-end. La "cîini", se știe, Matei și Machado sînt accidentați, nu intră în planurile lui Stoican. Oltenii sînt privați de serviciile lui Sebastian Achim și Madson, ambii suspendați, cumul de cartonașe galbene.

Cordoș, dur

Fundașul Pandurilor, Andrei Cordoș, n-a uitat umilința trăită de el în Ștefan cel Mare, chiar cînd să înceapă sezonul de primăvară: "La Tîrgu Jiu, atmosfera, calitatea jucătorilor și stabilitatea la nivelul grupării sînt peste cele de la Dinamo. Pandurii este un club așa cum mă așteptam cînd am venit aici. E peste Dinamo!".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
zidane92
zidane92  •  17 Aprilie 2015, 18:37

Cordos sa ne spuna mai bine cum cotiza ta-so care e in politie la antrenorii lui U sa joace si dupa ce ne povesteste cum a ajuns sa o arda fotbalist putem sa discutam si cum joaca el titular la pandurii ,unde primii 5 stoperi sunt accidentati,echipa care are "cel mai bun lot din tara" dar se bate la evitarea retrogradarii!

geo10
geo10  •  17 Aprilie 2015, 17:05

ba da cine *** e cordos? vorbesc toti neicanimenii

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bamse1901
bamse1901  •  17 Aprilie 2015, 10:41

ar trebui sa dai vreo 2 goluri aum

Vezi toate comentariile (7)
Comentează