FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Kapetanos l-a enervat pe Becali » Ars la bani înaintea plecării!

Articol de - Publicat marti, 04 ianuarie 2011 00:00

Pantelis s-a plîns că mai are de luat trei salarii de la Steaua, patronul îl anunţă că nu mai vede banii, fiindcă are două amenzi

Kapetanos pleacă de la Steaua cu scandal! Clubul se mîndrea cu el acum o jumătate de an, cînd grecul era golgeterul echipei şi juca la Campionatul Mondial din Africa de Sud. Lucrurile s-au schimbat complet între timp. Atacantul de 27 de ani a cerut să i se achite salariul pe ultimele trei luni. Reacţia lui Gigi Becali, la GSPTV: "Kapetanos a fost amendat pentru cartonaşul roşu pe care l-a luat cu Napoli, în Europa League, şi fiindcă a părăsit România fără să anunţe, cînd a plecat în vacanţă. Deci ce bani să mai aibă de luat? Există un regulament intern care trebuie respectat!".

Patronul a explicat şi de ce Kapetanos nu e aşteptat la reunirea echipei, pe 10 ianuarie: "Noi aveam dreptul să întrerupem contractul lui la fiecare şase luni. L-am întrerupt şi gata!, e liber să plece gratis oriunde vrea!". Suma cu care Steaua îl amendează pe Kapetanos va fi în jurul a 35.000 de euro! Fotbalistul pretinde că ar avea de primit salariul pe trei luni, deci dublu decît amenda pe care i-o pot aplica şefii.


"Lăcătuş îl vrea în continuare pe Kapetanos? Atunci să-i plătească Lăcătuş salariul uriaş că eu nu mai vreau!"
Gigi Becali

"Din cauza lui Kapetanos am ratat calificarea în Europa League, totul ni s-a tras de la «roşul» pe care l-a luat el cu Napoli!"
Gigi Becali

"Becali mi-a transmis că are probleme financiare. Salariul pe care mi l-a propus el era o ruşine, 10.000 de euro pe lună"
Pantelis Kapetanos

"Eu nu am luat în calcul despărţirea de Kapetanos, dar au fost raţiuni materiale la mijloc. Criza economică n-am cum s-o rezolv!"
Marius Lăcătuş, antrenorul Stelei

25.000 de euro pe lună cîştiga grecul la Steaua. Acum un an şi jumătate a semnat că acceptă să poată fi pus pe liber în fiecare pauză competiţională

Ce a făcut Kapetanos la Steaua:
- A venit de la AEK Atena, gratis, în vara lui 2008
- A marcat de 15 ori în campionatul trecut şi doar o dată în acest sezon
- Roş-albaştrii îl puteau vinde pe un milion de euro acum un an, dar au refuzat o propunere din al doilea eşalon englez

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ivan71
ivan71  •  04 Ianuarie 2011, 23:36

Vezi ciobane ,daca Kape ajunge la Tassti-o da la gaoaza!!!!!Daca n-ai bani de salarii plecati trantorilor in iad,ia-l cu tine si pe Borcica +gasca,Copos,+tot neamul tau jeghos care ati distrus fotbalul si suporterii adevarati!!!!!Cioban jeghos intoarcete cu toata familia ta de nespalati inapoi de unde ati venit!!!!!Halal credincios,mincinos!!!!

domodo
domodo  •  04 Ianuarie 2011, 07:27

ce vrea sa demonstreze gegel "minciunel"becali?ca este un "tzaran cu par pe limba"de care rid toti si care face rau propriei echipe!are dreptate kapetanos!gegel pleaca!!!!

forumer
forumer  •  04 Ianuarie 2011, 04:41

Multumim pt tot ce ai facut pt Steaua, Kape! Lupta cu 0ierul si i-ai banii, toti stelistii adevarati suntem contra creditorului falit! "Credinciosule", vezi ca iti cam da Dumnezeu peste bot!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează