FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PANDURII 2-0

Kapetanos pe coji de nucă » Grecul e tras pe linie moartă după ce a fost suspendat patru etape în Europa!

Articol de - Publicat marti, 26 octombrie 2010 00:00

Grecul nu mai intră în graţiile "Fiarei" după eliminarea care a lăsat-o pe Steaua fără vîrf împins în Europa League.

Pantelis Kapetanos încă trage ponoasele gestului de la 3-3 cu Napoli! Pe lîngă suspendarea din Europa League şi amenda aplicată de conducerea clubului în urma eliminării din acel meci, grecul plăteşte şi cu locul de titular.

Fotbalistul elen nu a mai prins primul "11" în ultimele trei meciuri de campionat: cu Sportul, cu Dinamo şi aseară. Lăcătuş a mizat pe Bilaşco, deşi acesta a avut o evoluţie ştearsă în Derby de România şi a fost criticat chiar de patronul Gigi Becali.

Nici în primul mandat al "Fiarei", Kapetanos nu a fost printre preferaţii antrenorului şi nu a prins multe minute pe teren. De altfel, atacantul a declarat că Dorinel Munteanu a fost cel care i-a dat încredere în Ghencea şi sub comanda căruia a renăscut, după ce actualul tehnician al Oţelului l-a înlocuit pe Lăcătuş.

Grecul mai are contract pînă în vara lui 2011, dar există o clauză conform căreia în iarnă formaţia roş-albastră poate renunţa la serviciile sale şi devine liber de contract. Însă dacă Steaua doreşte poate să activeze clauza pînă în vară, iar jucătorul să încaseze acelaşi salariu: 20.000 de euro pe lună.

2 goluri are Kapetanos în acest sezon: unul în Liga 1 Bergenbier şi unul în Europa League

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
pipitahiguain
pipitahiguain  •  26 Octombrie 2010, 12:04

kapetanos a intrat pe sfarsitul meciului pt ca va juca titular cu sportul ! cezar lungu(sper) - nicolita,gardos,galamaz,latovlevic-bicfalvi,anghelov-marinescu,radut,surdu-kapetanos

star01
star01  •  26 Octombrie 2010, 11:20

pai asa ne"dam cu stangu' in dreptu'"...Bila nu joaca nimic si totusi Laca insista cu el...ne batem joc de noi insine!!

biiii
biiii  •  26 Octombrie 2010, 10:35

Lacatus, la insistentele lui becali, isi bate joc de Kape....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează