FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Karamian negociază cu Lazio!

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iunie 2008 00:00

Mijlocaşul armean al lui Poli, Artiom Karamian (foto, 27 de ani), însoţit de fratele şi impresarul său, Arthur, a purtat mai multe runde de negocieri zilele trecute, în Italia, cu o formaţie din Serie A. Apropiaţi ai jucăto­ru­lui au dezvăluit că e vorba de Lazio! “Avem o ofertă clară de aici, din Italia, dar încă nu e momentul să discutăm. La întoar­cere îi vom prezenta domnului Iancu ce propunere avem şi vom lua împreună o decizie”, a mărturisit Arthur Karamian. Fot­balistul are o clauză de reziliere în valoare de 1,5 milioane de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  04 Iunie 2008, 11:26

poli are potential ca sa nu se simte o eventuala eespartire de karamian,noulk venit costa vrsici, pot face fata cerintelorau mai plecat jucatori mai ca emegara, si este suplinit cu brio de milhazes poate si mai bine de cat facea emegara.poli nu poate fi afectat de un singur jucatorchiar de talia lui karamian. sa inceapa campionatul si poate costa va fi peste el.

 •  03 Iunie 2008, 08:34

am zis ca de nu vine rada nu mai cred deloc in IANCU dar daca chiar pleaca KARAMIAN chiar nu mai vreau sa stiu nimic de IANCU.ai grija ce faci ca multi suporteri gandesc ca si mine.....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează