FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Keşeru ofertat de Steaua: "E o propunere interesantă, voi lua o decizie înainte de verdictul UEFA"

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 iunie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 16 iunie 2013 22:33

Claudiu Keşeru, atacantul lui Angers, recunoaşte că a primit o ofertă oficială din partea Stelei, dar că va lua o decizie în următoarele zile, fiind dorit şi de trei echipe din Ligue 1.

" Steaua are atuuri pe care alte echipe nu le au în momentul de faţă. Mai am şi alte trei oferte din Ligue 1, iar momentan voi analiza foarte bine înainte să iau o decizie. Liga Campionilor e un argument foarte important în favoarea Stelei.

Ştiu de problemele cu UEFA, dar decizia o voi lua înainte ca ea să se anunţe. Oferta mi se pare interesantă, deci o iau în calcul. Nu pot să vă zic mai multe în momentul de faţă. Orice fotbalist curtat de Steaua se simte foarte bine, sigur e flatat, dar momentan nu pot să spun altceva", a spus Claudiu Keşeru la DolceSport.

17 goluri a marcat atacantul de 26 de ani pentru Angers în sezonul recent încheiat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (49)
lollol
lollol  •  16 Iunie 2013, 19:45
Postat de stefansb pe 16 Iunie 2013, 18:10

daca raman reghe si bourceanu si vine keseru iar luam camiponatul inainte de Paste. Doar ca la anul Pastele sunt mai devreme :D

"pastele sunt mai devreme" ? CLONA BOZGOREASCA ! :)))))))))))))))

uefa
uefa  •  16 Iunie 2013, 19:22
Postat de tegean pe 16 Iunie 2013, 19:17

O ştire de mai mică importanţă dar...o ştire, fără dacă şi parcă şi fără verbe la toate timpurile în aceeaşi propoziţie (gen : s-a transferat dacă se vor înţelege): Florin Costea a semnat cu CFR.

Florin Costea nici nu prindea lotul la Steaua de multe ori! :) "gratisul" de la campioni? dintr-o echipa ce nici macar nu era campioana atunci?

tegean
tegean  •  16 Iunie 2013, 19:17

O ştire de mai mică importanţă dar...o ştire, fără dacă şi parcă şi fără verbe la toate timpurile în aceeaşi propoziţie (gen : s-a transferat dacă se vor înţelege): Florin Costea a semnat cu CFR.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează
Close