FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Kezman refuzat!

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iunie 2008 00:00

Campionilor le-a fost propus atacantul sîrb al lui Fenerbahce, dar Paszkany s-a opus transferului pentru a nu destabiliza balanţa salariilor de la echipă.

Clujenii ar fi putut să-l tran­s­fe­re pe atacantul lui Fe­ner­bah­ce, Mateja Kezman (29 de ani). Impresarii jucătorului le-au avansat şefilor lui CFR o propunere în acest sens: 6 milioane de euro s-ar fi dus spre gruparea turcă, iar sa­lariul dorit de sîrb ar fi ajuns un­de­va în jurul sumei de două mi­li­oa­ne de euro pe an.

Arpad Paszkany a a­na­­lizat o­­fer­ta, dar a sis­tat apoi orice dis­cu­ţie. Mo­tivul? “Ar strica echi­li­brul sa­la­riilor de la CFR. Nu putem o­feri prea mult peste media echi­pei”, a justificat omul de afaceri. Kez­man ar fi urmat să cîştige de 10 ori mai mult decît golgeterul vi­şi­ni­i­lor din sezonul trecut, Eugen Trică!

Cel mai bine plătit fotbalist al CFR-ului e Dorsin, cu 500.000 de eu­ro pe an. Iar cea mai scumpă a­chi­zi­ţie a ardelenilor e Alvaro Pe­re­ira, cumpărat recent de la Ar­gen­ti­nos cu două milioane de euro.

Ioan Andone a confirmat că ar fi putut să-l antreneze pe cel poreclit Batman de fanii lui PSV, echipă pentru care Kez­man a dat 105 go­luri în 122 de partide în pe­ri­oa­da 2000-2004. “Da, e adevărat că l-am re­fu­zat. El ne-a fost propus, dar s-a analizat oferta şi s-a luat de­cizia de a nu-l tran­s­fe­ra. Mai mul­te nu pot să co­men­tez”, a spus “Făl­cosul”. Kezman va a­jun­ge cel mai probabil la Zenit, cîş­ti­gă­toarea Cu­pei UEFA dorindu-l încă din iar­nă.

18 goluri în 36 de meciuri a izbutit Kezman pentru Fener în ultimul sezon

11 milioane de euro a plătit Fenerbahce în 2006 pentru transferul lui Kezman de la Atletico Madrid

“Dacă aş fi vrut cu orice preţ, l-aş fi adus chiar şi pe Riquelme la Cluj. Dar degeaba aduci vedete. S-ar plafona în România. Avem nevoie de jucători care să crească o dată cu valoarea echipei”
Arpad Paszkany acum două luni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  14 Iunie 2008, 02:59

Bravo, corecta viziune. La CFR nu vrem miracole si minuni, ca la Steaua...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează