FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - OŢELUL 3-3

Kitsch CFR

Articol de , - Publicat duminica, 10 februarie 2008 00:00

Trupa lui Andone pare o copie nefericită a echipei de 5 stele din tur. Oţelul a măturat pe jos cu campioana de toamnă vreme de 70 de minute, clujenii salvîndu-se cu greu în final, atunci cînd adversarul era dărîmat fizic. Rapid, Steaua şi Dinamo au motive întemeiate să spere la titlu. CFR gîfîie şi pare la ani-lumină faţă de echipa din turul campionatului, cînd a suferit o singură înfrîngere, şi aia în ultima rundă a toamnei. Amicalul de ieri, cu Oţelul Galaţi (3-3), a fost cel mai bun exemplu că trupa lui Andone e în mare derivă cu doar două săptămîni înainte de startul returului.
Dorsin, desfiinţat de Szekely
Deşi a aliniat cel mai bun "11" de care dispune în acest moment, cu vedetele Fabbiani, Culio, Trică şi Semedo, dar şi cu transferurile de Champions League, Hirschfeld şi Dorsin, din primul minut pe teren, CFR a fost dezmembrată de Oţelul în prima repriză. Pe dreapta, Szekely l-a făcut praf pe Dorsin, Jelev nu i-a dat nici o şansă lui Fabbiani, iar din duelul Semeghin-Tony a ieşit sînge pe mîna portughezului.
Apărare de piuneze, portar fără reacţie
CFR a primit prima lovitură în minutul 8: centrare Szekely, "cap" Jula, de lîngă Dorsin, fără speranţe pentru Hirschfeld. Gălăţenii au continuat să fie stăpîni pe joc şi chiar dacă trupa lui Andone a dominat, s-a făcut 2-0 pe un contraatac de manual: pase din prima Paraschiv-Vigliantti-Daniel Stan şi ultimul i-a ridiculizat pe Sandberg şi pe portarul canadian al Clujului. Tornada gălăţeană nu s-a oprit nici după pauză: pasă Semeghin printre apărarea de carton a ardelenilor, Szekely a rămas singur cu Hirschfeld şi a făcut 3-0!
"Sîntem vai mama noastră!"
A fost momentul în care Andone a mutat inspirat. Au intrat Minteuan, Ruiz şi Dubarbier, care au schimbat faţa echipei. În plus, Grigoraş n-a avut cu cine să răspundă de pe bancă şi i-a preferat pe puştii Ilie, Iorga şi Sălăgean. Liderul Ligii I a revenit în meci, Oţelul nu mai putea respira şi a căzut fizic, meciul terminîndu-se 3-3, însă şi aşa CFR nu mai arată ce a arătat în tur. Concluzia lui Andone, spusă către colaboratorii săi la final, e cel mai bun exemplu: "Am egalat, da, dar sîntem vai mama noastră!".


CFR - Oţelul 3-3 (0-2)
Au marcat: Tony (70), Minteuan (73), Ruiz (89) / E. Jula (8), D. Stan (26), Szekely (67)
CFR: Hirschfeld - Tony, Cadu, Sandberg, Dorsin (Panin, 69) - Culio (Minteuan, 55), M. Jose, Dani (Leao, 46), Trică (Dubarbier, 55) - Semedo (Ruiz, 55), Fabbiani. Antrenor: Ioan Andone
Oţelul: Kolev - Sîrghi, Sg. Costin, Jelev, Semeghin - Szekely, Vigliantti, G. Paraschiv, Deac - D. Stan, E. Jula (Nogo, 42). După minutul 70 au mai intrat: Gribauskas, Sălăgean, Silviu Ilie, L. Iorga. Antrenor Petre Grigoraş

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (96)
 •  11 Februarie 2008, 14:59

Bah Danutz Udrea, nu vrei sa-ti schimb numele in Urdea? Hai, te rog io, hahalera mica si zdrentuita!

 •  11 Februarie 2008, 11:15

sTEAUA, dINAMO, rAPID ?!! astea ce-s? ichipii di fuotbal? au de aia mitici_mici si figurantzi care numa' gura de ei. De aia voi astia sudisti nu avetzi altceva de facut decit facetzi: vb toata ziua si de facut nu facetzi nimic. Pur spirit de ghiauri, valahi care pleaca capul la aia care vin peste ei. Cica voi ati facut revolutie?!!! Daca e sa vb de aia voi nu avetzi balls pt asta. Putetzi sa multumiti Timisoarei ca existatzi mi-tici!!! CFR o sa va faca sa mugetzi precum vacile mizerabililor! Ar trebui sa vi se ceara viza de intrare in Transilvania!!! ca nu meritatzi sa calcatzi pe-aici ca infestatzi Transilvania cu imbecilism. Sint Clujean si imi doresc sa cistige CFR capionatul, dar prefer sa cistige oricare echipa din Transilvania numai din miticia sa nu se mai auda nimic. O sa dansatzi in IAD mizerabilior

 •  11 Februarie 2008, 03:55

bai laba de ziarist ai avut orgasme cand ai scris articolul... vai fericit ai fost... suteti kkti pe voi ca ia CFR titlul si numai aveti ce linge...vai de mama voastra de ziaristi lu peste... luati-i si pe imbecilii de la prosport si aruncati-va dreacu in dambovita.

Vezi toate comentariile (96)
Comentează