FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Kone nu vrea să se mai întoarcă în Ştefan cel Mare: ”Mai bine liga secundă franceză decît la Dinamo!”

Djakaridja Kone a fost titular în finala Cupei României, ultimul meci jucat pentru Dinamo
Djakaridja Kone a fost titular în finala Cupei României, ultimul meci jucat pentru Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 iulie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 13 iulie 2012 10:40

Djakaridja Kone le-a transmis apropiaţilor că nu are de ce să se mai întoarcă în România, din cauze financiare, aşteptînd în Franţa să se decidă asupra viitoarei destinaţii.

Kone, 25 de ani, le-a trîntit uşa-n nas dinamoviştilor! Djakaridja este în Franţa, "cîinii" l-ar vrea înapoi, însă burkinabezul n-are planuri să semneze prelungirea contractului ce-a expirat la 1 iulie.

Mijlocaşul african chiar s-a confesat apropiaţilor: "Respect Dinamo, respect oamenii de acolo şi fanii, am avut momente frumoase, însă nu mă mai întorc. Mai bine joc în liga secundă din Franţa. De ce? Pentru că trebuie să-mi întreţin familia, or, la Dinamo nu cîştigam cine ştie ce. Am trei oferte din Franţa, nu mă grăbesc, perioada de transferuri ţine pînă la 31 august, sînt liber de contract, voi alege ce e mai bine pentru mine şi ai mei. Nu mai am nici probleme medicale, sînt sănătos".

Vrea 25.000 de euro pe lună
Iar cei care au discutat şi în aceste zile cu Kone afirmă că pune banii, acum, pe primul plan: "Ne-a spus că la Dinamo cîştiga 5.000 de euro pe lună, iar oferta conducerii nu i-a convenit. El voia cam 25.000 de euro pe lună, plus bonusuri, considerînd că merită banii aceştia. În plus, familia lui nu vrea ca el să mai părăsească Franţa, unde sînt toţi ai lui stabiliţi".

Kone este dorit de Valenciennes şi de către Evian, printre altele, însă el ar vrea la Marseille, care încă n-a făcut nici o mişcare concretă.

12.000 de euro pe lună afirmă şefii dinamovişti că i-au oferit lui Kone după finala Cupei, în care a fost MVP-ul meciului cu Rapid (1-0)

4 goluri a marcat Kone în 75 de meciuri pentru "cîini" în 3 sezoane, fiind adus pentru 350.000 de euro în vara lui 2009 de la Hapoel Petah Tikva

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
redgofcd
redgofcd  •  13 Iulie 2012, 18:38

Si eu as face la fel.. Multumim pentru tot ce a facut si succes la noua lui echipa, oricare ar fi ea. E prea bun pentru gluma asta de campioblat romanesc.

birjovanu
birjovanu  •  13 Iulie 2012, 16:52

Kone,vino la NIORT,Deux Sevres,echipa a intrat anul asta in liga a 2 a si cred ca ar avea nevoie de tine?

dreamer123
dreamer123  •  13 Iulie 2012, 14:41

respect Kone !

Vezi toate comentariile (22)
Comentează