FOTBAL  »  Superliga  »  VIOLAMANIA.RO

Kozak: "Sper să pun umărul la cucerirea campionatului!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2010 00:00

Internaţionalul slovac Jan Kozak a semnat în această dimineaţă un contract pe doi ani cu Timişoara.

După ce a căzut de acord asupra venirii la clubul de pe Bega, Kozak a declarat pentru site-ul oficial al Timişoarei:"Sînt fericit că am semnat cu Timişoara. Îmi doresc să jucăm în Champions League, acesta este obiectivul meu. Sper să pun umărul la cucerirea campionatului!".

Jucătorul evoluează pe postul de mijlocaş ofensiv, are 1,90 metri înălţime şi s-a născut la Kosice, pe 22 aprilie 1980. De-a lungul carierei a evoluat la MFK Kosice, Lokeren, Slavia Praga, Artmedia Petrzalka, West Bromwich Albion şi Slovan Bratislava. A jucat 21 de meciuri pentru naţionala ţării sale, marcând două goluri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  05 Februarie 2010, 15:49

Joaca mijlocas ofensiv dar nu-i prea prieten cu golul . A dat 2 la nationala , ambele cu ....san marino ! L-am vazut 15 minute pe youtube in cele mai bune momente ale sale . Centrari , pase lungi dar....nici un sut mai sanatos sau driblinguri de finete . Fiind slovac ma astept la un alt.....Magera sau Vrsic . Adica mediocru . Sa n-am dreptate as vrea !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează