FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA, SÂMBĂTĂ, 20:30, GSP.RO, DIGI, DOLCE, LOOK

Kriptonită! Informație incredibilă: ce se întâmplă cu Hagi când joacă împotriva Stelei!

Articol de - Publicat joi, 16 martie 2017 00:00

Viitorul merge cel mai prost când o are adversară pe Steaua. Cel mai prost, de departe!

O victorie din 13 meciuri cu roș-albaștrii, în rest înfrângeri pe linie. Acesta e bilanțul constănțenilor din întâlnirile cu steliștii. Echipa lui Hagi nu mai are un raport atât de dezavantajos cu niciun adversar, dintre toate câte există în campionat.

Nici cu Gazul nu e grozavă

Dobrogenii au obținut singurul succes în 2013, într-un moment în care bucureștenii își asiguraseră deja titlul de campioni. Oamenii "Regelui" s-au impus în Ghencea cu 5-2 și s-au ales cu trei puncte care i-au ajutat să se salveze de la retrogradare. Era primul lor sezon în Liga 1.

Mai sunt doar trei formații care au palmares pozitiv din duelurile cu Viitorul: Pandurii, Gaz Metan și Astra. Pe Dinamo, negri-albaștrii de la Marea Neagră i-au "masacrat": "câinii" au numai două victorii din 13 partide. Cu CFR e egalitate, câte patru victorii de fiecare. Aproape la fel de puternică precum Steaua în disputele cu trupa lui Hagi e Gaz Metan. Viitorul i-a bătut pe medieșeni tot o dată, ca și pe roș-albaștri, dar a mai "ciupit" și două egaluri. Și are, oricum, mai puține eșecuri decât în fața Stelei, doar cinci.

Nu-l mai suportă pe Niță

Hagi a căutat de mai multe ori să explice de ce echipa lui își iese din formă subit atunci când se prezintă în fața oponentului pe care-l va întâlni sâmbătă.

A sugerat că Țâru și ceilalți au suferit și din cauza deciziilor arbitrilor, ceea ce a fost adevărat, Viitorul plătind din cauza unor decizii ale brigăzilor care au oficiat jocurile cu Steaua.

Ghinionul a fost alt ingredient pe care l-a văzut Gică. După debutul în play-off, 0-0 cu Dinamo, Hagi și-a făcut curaj cu un scenariu care, în viziunea lui, ar echilibra scorul norocului între el și clubul lui Becali: "Sper să dăm și noi un gol, două precum cele pe care ni le-au dat ei în trecut. Și să greșească Niță, să nu mai fie fantastic de data asta! După prestațiile pe care le-a avut cu Viitorul ar trebui să fie portarul "naționalei"!".

Ce palmares are Viitorul cu adversarele din Liga 1:

  • Steaua 1-0-11
  • Astra 3-2-7
  • CSU 3-2-1
  • Dinamo 5-6-2
  • CFR 4-2-4
  • Gaz Metan 1-2-5
  • Iași 3-3-2
  • Voluntari 4-0-0
  • Botoșani 3-3-2
  • Chiajna 4-5-1
  • Pandurii 4-3-5
  • Timișoara 3-1-2
  • ASA 4-3-1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
baddog2
baddog2  •  16 Martie 2017, 11:12

Eu zci ca in ultimile meciuri Steaua a avut noroc castigand cu Viitorul.Constantenii au avut cel putin cate 3-4 ocazii amri pe meci si doar interventiile lui Nita au slavat Steaua.

896192067117678
Nello Milano  •  16 Martie 2017, 10:25

DOMNULUI HAGI PUTETI SA-I SPUNETI " DOMNUL 11 METRI " ARE VRE-O 15 ACORDATE ANAPODA DOAR SA CASTIGE CA DEH E " REGELE " MAI AVEM NOI UN MARE BOXANGIU CARUIA I-SE SPUNE POMPOS " MISTER KO " ( SIC ! ) ULTIMAMENTE I-SI MERITA SUPRA NUMELE STA DOAR PE " JOS " SARACUL " BLATIST !

896192067117678
Nello Milano  •  16 Martie 2017, 10:19

HAGI ? UN *** AGRAMAT BLATIST ! DE CE NU-L HUIDUITI PE TOATE STADIOANEKE DIN TARA ? CA ANTRENOR E UN ZERO TOTAL PE UNDE A FOST A ANTRENAT FANTASTIC IN " DETRIMENTUL VICTORIEI " EXPLICA FILOZOFIC DOMNUL " CALABULAR " ( ASA STIE EL CA SE CHIAMA VOCABULARUL ) SI A " FACUT BINE CA SA NU FIE RAU " GREU IN ROMANICA SA AVEM " *** " *** SI PE " RAZBOINICUL LUMINII " GURU IN FOTBAL IAR O FEDERATIE CONDUSA DE " PAPUSA BARBI " CU MISCARI SI UNDUIRI DE *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează