FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - CFR CLUJ 2-1

L-a imitat pe Rădoi » Scene horror cu un fotbalist al CFR-ului, după ce a fost eliminat

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 decembrie 2016 22:22

Billel Omrani, atacantul lui CFR Cluj, a fost eliminat în minutul 61 al meciului dintre CS U Craiova şi CFR Cluj (2-1) şi a avut o reacţie nervoasă la vestiare, unde a spart un geam.

Omrani a primit al doilea "galben" din cauza protestelor repetate la adresa deciziilor luate de Marcel Bârsan şi a fost trimis la vestiare după o oră de joc.

Nemulţumit de decizia centralului, francezul a reacţionat extrem de agresiv când a ajuns la cabine, a spart un geam şi şi-a tăiat tendonul mâinii stângi, informează Digi Sport.

Fotbalistul a avut nevoie de intervenţia medicilor pentru a-i fi oprită sângerarea şi şi-a revenit după câteva minute de îngrijiri.

Mirel Rădoi a fost protagonistul unei scene asemănătoare în 2006, la finalul unui meci pierdut de Steaua în faţa Gloriei Bistriţa cu scorul de 0-1. Căpitanul Stelei la acel moment a spart un geam şi şi-a secţionat tendonul, fiind operat de urgenţă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
haideusicfr
haideusicfr  •  10 Decembrie 2016, 11:24
Postat de Dragos Bargaoanu pe 10 Decembrie 2016, 01:26

Luați Xanax-ul cu măsură şi doar cu apă rece!ÎN NICIUN CAZ CU VOTCĂ!

Lasa comentariile rautacioase,pe banii cui jucati voi fotbal? Stadion nu aveti ( vi se construieste pe bani publici!) ,patron asisderea , sa nu-mi spui ca pe banii Primariei. Ca primarita e cum e ...si nu ar avea voie!

haideusicfr
haideusicfr  •  10 Decembrie 2016, 11:06

Regretabil gestul fotbalistului ,dar si hotia a fost imensa. Craiova este impinsa inainte cu stadionul nou ,cu arbitri,nu stiu ,cum treci Carpatii intri in alta *atmosfera*. Balcanica ....

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  10 Decembrie 2016, 01:26

Luați Xanax-ul cu măsură şi doar cu apă rece!ÎN NICIUN CAZ CU VOTCĂ!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează