FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

L-au băgat în şedinţă » Contra și Mutu l-au bombardat cu reproșuri pe cel mai slab dinamovist din ultimele etape

Nistor a preluat numărul 10 de la Gnohere în momentul în care atacantul s-a transferat la FCSB
Nistor a preluat numărul 10 de la Gnohere în momentul în care atacantul s-a transferat la FCSB

Articol de - Publicat marti, 04 aprilie 2017 00:00

Contra şi Mutu i-au adus mai multe reproşuri lui Nistor, cei doi fiind supăraţi din cauza jocurilor slabe făcute de mijlocaş.

Dan Nistor a intrat în colimatorul conducerii din cauza ultimelor sale evoluţii. Conform surselor Gazetei, imediat după eliminarea din Cupa României, la penalty-uri cu CSU Craiova, Adrian Mutu şi Cosmin Contra i-au transmis lui Nistor că-și va pierde locul din primul "11" dacă nu îşi revitalizează evoluţiile.

Ieri, după antrenament, Mutu i-ar fi reproşat lui Nistor şi evoluţia din eșecul cu FCSB, 1-2: "Ai fost rezervă ca să te trezeşti, dar nu ne-ai ajutat cu absolut nimic când ai intrat. Ai dat numai pase la adversari, nu e normal să fii atât de deconcertat! Noi vrem să fii motorul echipei, eşti unul dintre cei mai experimentaţi şi mai porţi numărul 10".

Conform aceloraşi surse, Mutu ar fi dorit chiar să îl lase pe Nistor în afara lotului pentru jocul cu FCSB, dar ar fi intervenit Contra, care a considerat că o astfel de decizie poate afecta serios atmosfera din sânul echipei.

Deşi a pierdut rolul de căpitan în decembrie 2016, când şi-a băgat banderola în şort, Nistor era din nou unul dintre pretendenţii la post. Totuși, jocurile sale slabe, coroborate cu creşterea de formă a lui Steliano Filip, l-au făcut pe fundaşul stânga să îi ia faţa lui Dan din acest punct de vedere.

2goluri în 22 de meciuri a marcat Nistor în acest sezon de Liga 1

4e nota pe care a primit-o Nistor din partea Gazetei în urma prestației sale din meciul cu FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  04 Aprilie 2017, 14:39

hopa nistor e buba? voi al prostiti pe negoita?

cobra_z
cobra_z  •  04 Aprilie 2017, 14:00
Postat de Eugen Qy pe 04 Aprilie 2017, 12:54

....."grobianul" respectiv a fost la randul lui rasburdusit cu faulturi nedate , pumni si ghionturi DAR daca se fluiera SMECHERESTE, sau de-a-dreptul IMPOTRIVA STELEI, ce pretentie sa mai avem !

care steaua ? :)))

10202925648180625
Eugen Qy  •  04 Aprilie 2017, 12:54
Postat de conasu_boeru pe 04 Aprilie 2017, 11:16

...dacă grobianul de Pintilii lua cum trebuia al doile galben la acel penalty nedat nu mai aveam ce să discutăm ! Și al doile galben luat trebuia să fie roșu direct ! La intrarea lui Iliva , te-ai luat după zvârcolirile teatrale ale sau ai te-ai uitat atent la interventie ? Roșu ?! A fost o intrare prin alunecare cu piciorul jos , doar galben cum a fost și la Muniru deși acolo a fost din spate la nivelul genunchilor și nu a avut treabă cu mingea ! În afară de fază penalty-ului, Kovacs nu a făcut greseli majore ! Numai că e chestie de capacitate de interpretare subiectivism și știința a fenomenului ! In schimb asistenții au fost praf !!!

....."grobianul" respectiv a fost la randul lui rasburdusit cu faulturi nedate , pumni si ghionturi DAR daca se fluiera SMECHERESTE, sau de-a-dreptul IMPOTRIVA STELEI, ce pretentie sa mai avem !

Vezi toate comentariile (20)
Comentează