FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

L-au suflat deja pe Yazalde! » Curtat intens de Steaua, portughezul a semnat cu CFR!

Yazalde va semna pe trei ani cu CFR
Yazalde va semna pe trei ani cu CFR

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 24 mai 2013 21:01

CFR a cîştigat prima bătălie din mercato cu noua campioană şi l-a convins pe portughez să semneze din vară un contract pe 3 sezoane.

Duelul dintre Steaua şi CFR se duce dur şi pe piaţa transferurilor. Clujenii au punctat ieri primii şi au reuşit să-l convingă pe Yazalde Gomes Pinto (24 de ani) să accepte un angajament pe 3 sezoane.

Jucătorul a fost atent monitorizat de Steaua în perioada împrumutului său de la Braga la Beira Mar, dar după cîteva runde de negocieri la faţa locului, oficialii lui CFR au obţinut semnătura sa din vară.

Yazalde a fost unul dintre preferaţii lui MM Stoica în Portugalia, dar managerul Stelei nu a reuşit să pună mîna pe fostul internaţional de tineret lusitan din cauza relaţiilor bune pe care CFR-ul şi le-a făcut în Portugalia.

De altfel, cu puţin timp în urmă, Gigi Becali recunoştea că Stoica i-a vorbit în termeni laudativi despre Yazalde, un jucător pe care-l considera esenţial în campania de achiziţii pentru a forţa accesul în grupele Ligii Campionilor.

Deşi CFR-ul nu se află în ultima perioadă în cele mai bune relaţii cu Braga, portughezii au fost nevoiţi într-un final să accepte propunerea de transfer a clujenilor, 400.000 de euro, pentru a elibera un loc după transferul internaţionalului Edinho (30 de ani).

Acesta din urmă i-a refuzat pe şefii Clujului tocmai pentru a rămîne în prima ligă din Portugalia, unde a reuşit să înscrie 12 goluri în sezonul trecut.

15 partide a bifat Yazalde în returul sezonului pentru Beira Mar, adunînd 1.229 de minute de joc

2,2 milioane de euro e cota de piaţă a atacantului născut în Guineea Bissau, dar care are cetăţenia portugheză

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
chompin
chompin  •  26 Mai 2013, 17:44

Cred ca acum, putini vor fi cei ce vor avea curajul sa semneze cu Steaua, fara suparare, asta e situatia, (vezi declaratii CVT si altii), trebuie sa va obisnuiti cu gandul asta. Poate oferi Gigi cat de mult, atata timp cat averea e sub sechestru si mai are procese pe rol, atata timp cat are cazare si masa asigurate la Jilava, nimeni nu risca un contract sigur pentru unul ipotetic

cfrclujole
cfrclujole  •  26 Mai 2013, 13:26

Bine ai venit la CFR!

sabben
sabben  •  25 Mai 2013, 20:59

Duel dur intre CFR si Steaua la transferuri? :)) Hahahaha! Cand Steaua afla ca jucatorul ce l-ar vrea e ofertat si de CFR fac un singur lucru: se retrag. Intradevar, e foarte dur duelul :)))))

Vezi toate comentariile (35)
Comentează