FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

L-au uitat menajat :) Ioniţă nu a mai jucat niciun meci în ultima lună

Koln solicită 800.000 de euro pentru un transfer definitiv al lui Ioniţă în Giuleşti
Koln solicită 800.000 de euro pentru un transfer definitiv al lui Ioniţă în Giuleşti

Articol de , - Publicat vineri, 04 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 03 mai 2012 21:53

Ioniţă n-a mai jucat de mai bine de o lună de zile şi are bagajele pregătite.

Adus în iarnă să întărească ofensiva, Alexandru Ioniţă (22 de ani) n-a reuşit să confirme aşteptările! A luat cu el în Giuleşti şi probleme pe care le-a avut la Koln, în Germania: lipsa de ambiţie, indolenţa la antrenamente şi înfumurarea! Deşi a înscris un gol, cu Petrolul (2-0), în a doua etapă din 2012, atacantul a dispărut din prim plan.

Ultima partidă în care a evoluat a fost eşecul de la Braşov (0-1), disputat pe 25 martie, cînd a prins toată repriza a doua, iar la finalul partidei nu a acceptat criticile lui Răzvan Lucescu!

Deşi Gazeta a scris la vremea respectivă de conflictul dintre el şi Răzvan, preşedintele executiv al giuleştenilor, Constantin Zotta, cel care a insistat pentru revenirea lui Ioniţă, a spus atunci: "Nu există nici o problemă între cei doi. A fost menajat pentru derby-ul cu Dinamo".

Au trecut 40 de zile de la întîlnirea Rapid - Dinamo (0-0), care l-a găsit în tribune, iar Ioniţă n-a mai bifat nici măcar un minut de atunci, reuşind totuşi să prindă de trei ori banca de rezerve, cu Mioveni (2-1), cu Voinţa Sibiu (3-0) şi cu Astra (1-0)!

Exclus în ultimul moment
La partida de duminica trecută, cu Steaua (1-1), Alex Ioniţă a venit la stadion cu autocarul echipei şi se aştepta să fie oprit în lot. Totuşi, cu o oră înainte de fluierul de start, Răzvan Lucescu s-a răzgîndit, preferînd să-l păstreze pe Sburlea pe bancă şi l-a trimis acasă pe Ioniţă. Vîrful a rămas la meci şi a urmărit partida din spatele porţii, fiind extrem de supărat.

800.000 de euro solicită Koln pentru un transfer definitiv al lui Ioniţă în Giuleşti. În februarie 2010, nemţii au plătit Rapidului două milioane de euro pentru atacant

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

"Rapid e principala favorită"

Edi Iordănescu, fostul antrenor secund al Stelei, a explicat pe pagina sa de facebook principalele motive pentru care giuleştenii sînt îndreptăţiţi să cîştige campionatul în acest an: "Nu ar fi deloc o întîmplare dacă Rapid ia titlul. Au o serie de atuuri: singura echipă care nu a schimbat antrenorul, selecţia a fost făcută în totalitate la recomandarea lui Răzvan, şi nu la întîmplare, au fost aduşi jucători care să dea randament în 4-3-3. Concluzia este că se poate şi în România dacă este continuitate".

INBOX:
- Zotta şi Lucescu erau nemulţumiţi la finalul partidei de la Ploieşti: "Am luat 4 galbene şi toţi vor lipsi la următorul meci. Incredibil". De fapt, doar 3 dintre cei avertizaţi vor sta cu trupa lui Sabău: Grigore, Pavlovici şi Grigorie.
- Rui Duarte crede că rapidiştii au şanse să cîştige campionatul: "Dacă batem tot pînă la final, vom fi campioni după părerea mea. Celorlalţi le e frică de noi, din această cauză vorbesc de blaturi şi altele"
- Fostul rapidist Pierre Boya (28 de ani) şi-a regăsit forma din Giuleşti la Austria Lustenau. În ultimele 2 luni a evoluat în 9 meciuri pentru austrieci, marcînd de 10 ori. După plecarea de la Rapid, Boya a mai evoluat pentru Grenoble şi Partizan Belgrad.

- Comisia de Recurs a înjumătăţit pedeapsa giuleştenilor de la derby-ul cu Steaua! Astfel, după ce iniţial le-a fost suspendat terenul pentru două partide, cu Tg. Mureş şi Pandurii, acum vor evolua fără sprijinul suporterilor doar duminică, împotriva trupei lui Sabău.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (13)
rzvefn
rzvefn  •  04 Mai 2012, 14:54
Postat de adialexandria pe 04 Mai 2012, 02:34

se mai spala si el:))) poate o avea apa luata acs:))):D

Oitzo ce-i cu tine aici te-ai ratacit de turma !?

rzvefn
rzvefn  •  04 Mai 2012, 14:53
Postat de plischi pe 04 Mai 2012, 09:57

in giulesti se incearca o premiera mondiala si din toate timpurile: cum sa castigi un campionat jucand fara atacanti. daca inca de asta toamna sburlea era bagat meci de meci si azi juca de 5,2, la urmatorul de 5,4, apoi de 5,5, acum ar fi fost un atacant asa cum isi doreste razvan lucescu - daca acesta bineinteles isi doreste sa aiba atacanti in teren, fiindca aia nu paseaza-paseaza-paseaza, ci incearca altceva, iar acel altceva - bagarea intre atze, se rezolva altfel.

Corect ! Decat cu ambitia de a-l avea titular meci de meci pe 100m garduri Surdu mai bine ar fi incercat cu Sburlea

rzvefn
rzvefn  •  04 Mai 2012, 14:50

Mai bine ramane menajat pana la final poate luam titlul asa! E rau fara atacant veritabil in teren da si cu ionitza parca mai rau e ...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close