FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

La asta chiar nu vă aşteptaţi :D Dinamovistul Elton a împlinit ieri 28 de ani şi iată ce cadou îşi doreşte!

Articol de - Publicat joi, 13 februarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 13 februarie 2014 00:08

”Cadoul meu? Trei victorii cu Steaua!”. Dinamovistul Elton vrea să stopeze şirul victoriilor consecutive, 6 la număr, ale roş-albaştrilor, un laitmotiv în ultima vreme pentru elevii lui Stoican.


- Elton, ai pierdut o bună parte a pregătirilor. Cum te simţi acum?
- Mă pun la punct, uşor-uşor, şi voi lupta ca să prind un loc în formula de start. Concurenţa este mare, Dinamo are nişte tineri de foarte mare calitate.

- Colegii tăi vorbesc de o clasare pe podium, la finalul sezonului, şi de cîştigarea Cupei României. Se poate?
- Nu sînt nişte obiective imposibil de atins. Dacă eram mai atenţi în toamnă, poate am fi fost acum cu şanse şi-n lupta pentru titlu. Cred că vom avea rezultate ce vor mulţumi suporterii în primăvară.

- Ce se va întîmpla în cele trei Derby-uri de România?
- Ne dorim trei victorii!

- E drum lung de la a dori la a putea.
- Dinamo poate să învingă Steaua. Abia aştept acele confruntări, mi-aduc aminte ce atmosferă a fost la precedentul derby, tremura carnea pe mine de emoţie, m-am simţit formidabil pe teren. Revenind, nu cred că Steaua este un adversar de care să nu putem trece în semifinalele Cupei.


5,83 este media notelor din GSP ale brazilianului, a doua, după Rotariu (5,93), dintre jucătorii de cîmp. Cel mai bun la note a fost Bălgrădean, cu media 6,00


Au început să cadă
Stoican are probleme de lot în preajma startului sezonului, prima etapă a primăverii fiind prevăzută pe 23 februarie, contra Viitorului. De la antrenamentul de ieri au absentat trei jucători. Rus a avut o indispoziţie stomacală, Buia probleme musculare, iar Matei tendinită. Cosmin ar fi titular duminica viitoare contra trupei lui Hagi, se estimează că se va reface la timp.

"Să ne antrenăm în nămol?!"
Dinamoviştii sînt puşi în dificultate de faptul că n-au unde să se mai pregătească, ieri ajungînd să lucreze în Pantelimon, pe terenul sintetic al celor de la Metaloglobus. "Variantele de rezervă ar fi să ne antrenăm în nămol, pe zăpadă sau în sală. Şi, pe sintetic, gleznele jucătorilor au de suferit", a comentat Stoican. Sîmbătă, de la ora 11:30, nu se ştie unde se va juca amicalul cu cei de la Cernica.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (12)
solomon_i
solomon_i  •  13 Februarie 2014, 16:27
Postat de andy56 pe 13 Februarie 2014, 10:37

pai cam la fel cum e la vOI, cu tanarul de 34 de ani care si-a luat banu' si nu-l deranjeaza sa stea pe banca.....

L Sanmartea nu se lauda ca va bate Dinamo....stand pe banca de rezerva !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  13 Februarie 2014, 13:21
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Tu cand o sa intelegi ce inseamna sa treci de la un sistem cum era ala pana in 89 la unul capitalist si implica toate astea , mai vorbim, dar e greu pentr ca tie iti lipsesc multe elemente ca intr-un puzzle ! Sunt doua oranduiri total diferite, bazate pe reguli economice diferite si in general pe....totul diferit !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  13 Februarie 2014, 13:15
Postat de costy pe 13 Februarie 2014, 12:23

CARE NEGRU MAI ALIFIE..?

Lasa-l ca el a adormit cu ochelarii de sudura !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează