FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMOVIŞTI.RO

"La atac!"

Articol de - Publicat joi, 06 martie 2008 00:00

Mulţescu va da uitării sistemul 4-4-2, urmînd să arunce în ofensivă trei atacanţi: Bratu, Dănciulescu şi Zicu

În primul său meci pe banca tehnică a lui Dinamo, contra Farului, duminică de la ora 18:30, Gheorghe Mulţescu vrea să joace cartea atacului total. Tehnicianul de 56 de ani îşi doreşte să aplice modulul 4-3-3. "Mă gîndesc să evoluăm aşa încă din primul meci, cu Farul. Să văd dacă şi reuşesc să implementez acest sistem pentru că trebuie să lucrăm în primul rînd din punct de vedere mental. Unul dintre argumente este că avem mulţi jucători de atac. Este riscant, dar cine nu riscă nu cîştigă. Mie îmi place să joc ofensiv", a spus Mulţescu.

"Zicu e giuvaierul echipei!"
Schimbarea va aduce mutări în ofensivă. Mulţescu se gîndeşte să-l lase pe bancă pe argentinianul Miranda şi să-l arunce ca vîrf împins pe Ionel Dănciulescu. Atacanţi laterali vor fi Bratu şi Zicu. " este golgeterul lui Dinamo, un jucător exponenţial, un stîlp al noii echipe pe care doresc să o construiesc. Zicu este un real talent pe care mă voi baza în ofensivă, e un giuvaier, acel gen de fotbalist care poate face diferenţa în atac", a declarat antrenorul.

Cristea sau Torje
Şi linia mediană va fi modificată. Ropotan va evolua la închidere întrucît Mărgăritescu mai are de ispăşit o etapă de suspendare după eliminarea din minutul 3 al partidei cu Dacia Mioveni (0-1), din Cupa Timişoreana. Cătălin Munteanu este favorit pentru postul de mijlocaş central stînga, lupta principală urmînd a se da între Adrian Cristea şi Torje pentru celălalt loc de la centrul terenului.

"Decît să pierd cu 1-0, mai bine cu 3-2! Nu vreau să îmi pară rău după aceea că nu am atacat şi nu am făcut totul ca să înving"
Gheorghe Mulţescu

"Sînt sigur că Dinamo are jucători de calitate care pot face faţă în orice sistem. Nu cred că schimbarea sistemului va fi o problemă pentru noi"
Cosmin Moţi

"Răbdare două săptămîni!"
Gheorghe Mulţescu le transmite şefilor că are nevoie de puţin timp pentru a se acomoda în Ştefan cel Mare. "Doresc toleranţă o perioadă de două săptămîni deoarece nu ştiu cît de repede pot să pun lucrurile la punct. Nu cred că este un timp, jucătorii mi-au dat speranţe foarte mari după ce am vorbit cu ei", a zis tehnicianul la Fanatik Show.

Părerea specialistului
"Dinamo nu ştie să se apere!"
Fosta glorie dinamovistă, Ion Pîrcălab, susţine ideea lui Mulţescu: "E normal să schimbe sistemul. Ceea ce joacă Dinamo acum e ineficient. Nu ţinem mingea, atacanţii n-au baloane utile, iar dacă nu pasezi n-ai cum să înscrii. De cînd se ştie, Dinamo a atacat, de aceea 4-3-3 e mai eficient. E periculos, dar merită riscat. Cînd te numeşti Dinamo nu te poţi apăra".


"11"-le probabil cu Farul
Lobonţ - Galliquio, Moţi, Pekarici, Pulhac - Ad. Cristea (Torje), Ropotan, C. Munteanu - Fl. Bratu, Dănciulescu, Zicu

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
 •  06 Martie 2008, 20:15

FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!! FORZA FARUL!!!!

 •  06 Martie 2008, 20:10

Daca nu se poate juca cu Cristea si Torje titulari, atunci consider ca prima alegere trebuie sa fie Cristea. Torje a demonstrat ca nu se poate concentra mai mult de 30 min.

 •  06 Martie 2008, 18:22

mie miar placea sa joce cum vrea el..dar in atac miar placea sa joace zicu miranda bratu danciulescu nu mai e de dinamo e prea batran yo zic k sia facut treaba f bine la dinamo sa lase locul la altii care vin din urma..

Vezi toate comentariile (23)
Comentează