FOTBAL  »  Superliga  »  MIOVENI-STEAUA, DUMINICĂ, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

La bal sau la spital! » Steaua atacă Mioveniul cu patru vîrfuri

Stan va începe meciul cu Mioveni cu Tătăruşanu în poartă.
Stan va începe meciul cu Mioveni cu Tătăruşanu în poartă.

Articol de - Publicat vineri, 02 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 02 martie 2012 02:11

Steaua foloseşte patru atacanţi la primul meci de campionat din 2012. La Mioveni, Ilie Stan e tentat să-l trimită tot pe Tătăruşanu în poartă.

Ilie Stan merge la Mioveni pentru reluarea campionatului cu cea mai ofensivă formulă posibilă, una pe care a mai folosit-o doar în dezastrul de la Haifa, 0-5 cu Maccabi. Adică va avea din nou patru atacanţi pe teren: Tatu, Rusescu, Florin Costea plus unul dintre Nikolici şi Machado vor juca din start pentru Steaua. Dintre ei, Tatu va fi extremă dreapta, iar Florin pe partea opusă.

Brazilianul Machado are şanse bune să debuteze ca titular în roşu şi albastru, fiindcă Stan e încîntat de el şi-l vede surpriza plăcută a campaniei de achiziţii din iarna asta. Sud-americanul a ajuns la Steaua deoarece n-a mai fost dorit la U Cluj, unde era în conflict cu suporterii.

Dodel play-maker
O modificare va exista şi în centrul liniei mediane, unde va apărea Tănase. Pe Dodel, inclusiv Ilie îl vede potrivit mai degrabă ca mijlocaş central decît ca extremă, deşi l-a folosit pînă acum numai pe stînga.

Anghel Iordănescu a analizat decizia: "Tănase controlează bine mingea, e tare pe picioare şi e un bun pasator, deci are calităţi perfecte pentru un mijlocaş central. În schimb, n-are viteză şi nu centrează, d-aia nu era la fel de bun în bandă".

Cea mai complicată alegere pe care o are de făcut Stan e "Tătăruşanu sau Stanca?". După returul cu Twente, părea clar că va apăra cel de-al doilea, numai că, între timp, Ilie a devenit tentat să-l utilizeze tot pe Ciprian. "Tătă" a fost titularul "naţionalei" contra Uruguayului şi s-a descurcat bine, aşa că se speră ca moralul lui, afectat în urma unei săptămîni în care a fost tăvălit de toată lumea, să se fi refăcut.

Emeric Ienei crede că Ilie face bine să-l păstreze tot pe el: "Eu l-aş folosi pe Tătăruşanu, fiindcă el are nevoie să i se arate încredere. Şi nici n-a făcut greşeli atît de grave pe cît a fost acuzat! Nu e normal să-l scoţi din poartă numai fiindcă s-a întîmplat să alunece la Enschede!".

Cum va juca Steaua duminică, la Mioveni: Tătăruşanu - Martinovici, Geraldo, Chiricheş, Latovlevici - Tatu, Tănase, Bourceanu, Fl. Costea - Rusescu, Nikolici (Machado)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
fidec
fidec  •  02 Martie 2012, 15:14

Sper sa batem.

vvalyy
vvalyy  •  02 Martie 2012, 13:28
Postat de gazistu pe 02 Martie 2012, 12:01

parvulescu si chipciu mai sunt la steaua ? sau doar le pregatesc ghetele lui costea si compania?

chipciu e suspendat iar parvulescu intra in locul lui lato asa ca mai citeste

gazistu
gazistu  •  02 Martie 2012, 12:01

parvulescu si chipciu mai sunt la steaua ? sau doar le pregatesc ghetele lui costea si compania?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează