FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - OȚELUL 0-0

La ce se așteaptă Eugen Neagoe după remiza cu Oțelul: „Orice e posibil la fotbal!”

Articol de - Publicat marti, 25 iulie 2023 00:06 / Actualizat marti, 25 iulie 2023 00:07

CS Universitatea Craiova și Oțelul Galați au remizat, scor 0-0, în runda secundă a sezonului 2023/2024 din Superligă. Eugen Neagoe, antrenorul grupării oltene, dă vina doar pe ghinion. 

Eugen Neagoe nu a avut nimic să le reproșeze elevilor lui, a felicitat și brigada de arbitraj condusă de Ovidiu Hațegan. 

Basarab Panduru, categoric după Universitatea - Oțelul: „E punctul antrenorului!” + critică un fotbalist oltean
CSU Craiova - Oțelul 0-0
Basarab Panduru, categoric după Universitatea - Oțelul: „E punctul antrenorului!” + critică un fotbalist oltean

Eugen Neagoe, după Universitatea Craiova - Oțelul

„Simplu, cred că am făcut un joc bun. Ne-am dominat adversarul, am avut ocazii, am lovit de 4 ori bara. Cred că am avut 72% posesia. Când ai atâtea ocazii la un joc de Liga 1, nu cred că mai e ceva de spus. Doar șansă nu am avut.

Nu este vorba de concentrare, de capacitat fotbaliștii. Am făcut un presing foarte bun. Dacă după asemenea joc nu câștigi, ce poți să spui? Nu am nimic de reproșat jucătorilor.

Ivan este un jucător valoros, așa cum sunt și ceilalți. Joacă acolo unde e nevoie, atacant, extremă, joacă unde e nevoie. Danciu a făcut un joc bun, putea și el să marcheze. A avut o ocazie mare după o fază frumoasă. Combinațiile au fost frumoase, am jucat rapid.

N-aș vrea să vorbesc despre transferuri, dar orice e posibil la fotbal. Cât timp perioada durează până în septembrie... Sunt puțin dezamăgit că nu am câștigat, dar supărat nu sunt pe băieți. Era culmea să ne marcăm și autogol, eu chiar cred că am făcut un joc bun.

CFR Cluj e un adversar de calibru, poate vom avea o ocazie și vom marca două goluri. Vom merge acolo să jucăm și să câștigăm”, a spus Eugen Neagoe la Orange Sport. 

Mă bucur că a revenit Ovidiu Hațegan, am vorbit cu el și înaintea jocului. Un arbitru foarte valoros, îi doresc multă sănătate
- Eugen Neagoe, antrenor CSU Craiova

Citește și alte știri din Superligă:

Chiricheș, direct titular cu CSKA 1948 Sofia?! Becali i-a făcut toate poftele: GSP a aflat clauza-surpriză din noul contract

Florin Pârvu se plânge după remiza de la Botoșani: „Nu au fost condiții bune! Ei știu de ce au făcut asta”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
DanCSU
DanCSU  •  25 Iulie 2023, 10:17

Va rog sa gasiti o solutie pentru dl Neagoe, luati-l analist la unul din canalele de sport, sau gasiti-i ceva numai sa plece si sa ne lase, este JALNIC. DEMISIA de ONOARE, daca ai onoare domnule antrenor. Si o rugaminte, ia si cativa jucatori cu tine, ca sunt blazati.

1.fcu
1.fcu  •  25 Iulie 2023, 08:21

*Cese Mogosoaia ;)

cristhebest0570
cristhebest0570  •  25 Iulie 2023, 00:19

Rotaru si Neagoe sunt 2 clovni care nu au ce cauta la Craiova.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează