FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

La lumina lanternelor » Dinamo a rămas fără curent electric în vestiar înaintea partidei cu U Cluj

Articol de - Publicat luni, 15 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 14 decembrie 2014 22:20

”Cîinii” au rămas fără electricitate în propriul vestiar înaintea partidei cu clujenii, schimbîndu-se pentru meci în semiîntuneric.

Dinamo s-a calificat cu emoţii în semifinalele Cupei Ligii, după loteria penalty-urilor, dar problemele roş-albilor n-au fost reprezentate sîmbătă noaptea doar de adversarii de la U. Înainte de meci, au rămas în beznă în propriul vestiar!

Chiar cînd să se schimbe pentru a se pregăti de antrenamentul dinaintea partidei. În schimb, era lumină şi pe culoarul de la vestiare, şi în cabina oaspeţilor sau a arbitrilor. Au fost aduse nişte lămpi şi nişte lanterne ca dinamoviştii să se poată pregăti de meci.

După startul partidei s-a remediat şi problema. În continuare, relaţiile sînt reci între clubul de fotbal şi CS Dinamo, care are tot complexul în subordine, însă nu s-au făcut acuze în vreun sens anume, considerîndu-se că a fost o defecţiune.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Decembrie 2014, 03:05

FORZA DINAMO !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 Decembrie 2014, 00:37
Postat de zecs93 pe 15 Decembrie 2014, 15:29

Da ziaristilor sau schimbat la lumina lanternei :))))) vai de capu vostru de jurnalisti de kakaooo ce sunteti

tu ce baigui pe acolo, mah, chinuitule..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 Decembrie 2014, 00:36
Postat de subiectiv777 pe 15 Decembrie 2014, 10:58

Ce coincidenta! Un accident la circuitele electrice chiar la ora meciului! ... sau poate ca Negoita n-o fi avut bani sa plateasca factura! ... sau creditorii de la CS Dinamo si-or fi pierdut rabdarea si le-au stins lumina, la fel cum faceau ospatarii, pe vremea lui nea Nicu, ca sa scoata lumea din carciuma si sa traga obloanele la 10 seara.

nimic din toate temerile tale nu se justifica. multumim pentru prezenta, nu vei fi platit pentru munca prestata pentru ca nu ai smuls ropote de aplauze..)

Vezi toate comentariile (16)
Comentează