FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

La mulți ani, Daniel Pancu! 3 mărturisiri explozive la 40 de ani: cum l-a vrut Mourinho la Porto, câte beri poate să bea + "cum m-am îngrășat ca un porc 7 kg, deși făceam «sport» cu soția"

Foto: Gazeta Sporturilor
Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 17 august 2017 12:07

Daniel Pancu, legenda Rapidului, împlinește astăzi 40 de ani. Vârful vișiniu a avut o carieră incredibilă, la echipe precum Rapid, Beșiktaș sau Cesena. Într-un interviu EXCLUSIV pentru GSP, Pancu a făcut 3 mărturisiri:

... cum l-a vrut Mourinho la Porto: "Îl prefer pe Mourinho lui Guardiola, însă doar pentru că m-a vrut la Porto în 2003. Ghinionul meu, dacă pot să spun aşa, a fost că Beşiktaş a dat 3 milioane pe mine şi m-a luat de la Rapid, în timp ce portughezii au oferit doar două milioane. Apoi, Villas Boas, care era secundul lui Mourinho, a discutat cu nea Mircea şi l-a felicitat pentru că m-a achiziţionat. I-a zis că dacă mai întîrzia două zile aş fi fost al lor, pentru că ar fi crescut oferta";

... care a fost cea mai reușită vacanță a sa: "În 2004, am fost în Maldive şi m-am îngrăşat ca un porc, am luat 7 kilograme în 7 zile. Ce să faci cînd te duci doar cu soţia? Pe bune, oricît de îndrăgostit şi de tînăr ai fi, cît efort să depui? Stăteam la plajă, făceam baie, mîncam şi practicam halbere. Cînd m-am întors, mai aveam o săptămînă şi începeam pregătirea, la Beşiktaş venise Del Bosque. M-am întîlnit la Bucureşti cu Gică Popescu şi a leşinat de rîs cînd m-a văzut. Îmi era ruşine de cum arăt, dar pînă nu le-am dat jos, n-am ieşit din casă! Într-o săptămînă am slăbit 8 kilograme, mîncam o salată pe zi, la prînz";

... câte beri poate să bea: " Multe, multe.... Eh, mai multe! Eu cînd mă duc la bar, nu mă duc să beau o bere sau apă plată. Cînd mă duc ştiu că mă duc pentru ceva, aşa cum atunci cînd vin la antrenament, vin pentru fotbal. Eu sînt serios şi pe teren, şi la bar. Au fost şi multe legende despre mine, exagerări. Cred că important e să nu le amesteci! Eu trăiesc intens, la maximum mereu, uitaţi-vă la mine, am păr alb în cap. Şi încă ceva, îmi place să spun lucrurilor pe nume, nu mă feresc. Dacă ştiu că a doua zi sînt liber şi simt nevoia să merg la bar, atunci mă duc. Nu mă ascund ca alţii, mă duc direct în centrul Bucureştiului. Care e problema? Însă niciodată, dar niciodată, nu am băut înainte sau după un meci!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  17 August 2017, 17:52
Postat de cris4co pe 17 August 2017, 15:42

La Multi Ani Pancone ! Super jucator NE convocat destul la echipa nationala...stelistii si dinamovistii au dus-o unde trebuie...

Lasa, ca era mai bine cand a venit lucescu jr si a umplut nationala de rapidisti, am ajuns la cel mai de jos loc al nationalei din istorie, trebuie sa va multumim pentru asta.....Au fost meciuri cu ZERO stelisti la Nationala in perioada aia, desi Steaua juca sferturi de finala europene, dar nu aveau loc la nationala de jucatori de mana a 15-a de la rapid.

100000939702135
Vasile Dobre  •  17 August 2017, 17:31
Postat de steaua_nu_e_fcsb pe 17 August 2017, 15:13

Si cati pumni duce :)))))de la tamas

Cand vreodata in visul lui ?!? Vezi-ti de stana voastra si lasati-ne pe noi in pace

cris4co
cris4co  •  17 August 2017, 15:42

La Multi Ani Pancone ! Super jucator NE convocat destul la echipa nationala...stelistii si dinamovistii au dus-o unde trebuie...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează