FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pe ce preţ scandalos de mic îl vinde Dinamo pe Cristi Bălgrădean! De ce vor să-l dea de urgenţă

Cristi Bălgrădean, foto: GSP +2   FOTO
Cristi Bălgrădean, foto: GSP

Articol de - Publicat joi, 03 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 03 iulie 2014 10:10

Dinamo e dispusă să-l vîndă pe Cristi Bălgrădean pentru suma de 100.000 de euro, cea mai probabilă destinaţie fiind Azerbaidjan

Cristi Bălgrădean se antrenează alături de "cîini" în Anglia, dar plecarea sa este iminentă. Preşedintele Constantin Anghelache a sosit ieri în cantonamentul roş-albilor şi negociază despărţirea de titularul ultimilor ani dintre buturile dinamoviste.

Goal-keeperul de 26 de ani va pleca, probabil, în Azerbaidjan, unde este dorit de cîteva cluburi, printre care şi Qabala antrenată Dorinel Munteanu. Surpriza provine din faptul că roş-albii se vor alege doar cu 100.000 de euro, deşi, la un moment dat, voiau de vreo 7 ori mai mult.

Ecuaţia e simplă. Cristi Bălgrădean are din acest sezon un salariu lunar de 12.000 de euro, este în ultimul an de contract şi nu vrea sub nici o formă să cedeze şi să accepte diminuarea venitului.

Chiar dacă Stoican ar fi vrut să-l ţină la echipă. "În cazul în care rămîne, trebuie plătit încă un an, obligatoriu, 144.000 de euro la care s-ar adăuga cîte 1.000 de euro, bonus pentru fiecare meci în care evoluează. Şi-l pierdem gratis vara viitoare. Aşa, facem precum în cazul lui Luchin, mai diminuăm paguba, îl cedăm mai ieftin. Mai ales că Bălgrădean nu ar mai fi cu mintea la Dinamo, de ce să-l mai ţinem?!", au reacţionat şefii clubului.

Marc, titular
Traian Marc, 31 de ani, urmează să fie numărul 1 din poarta "cîinilor". Fotbalistul adus gratis în vară de la desfiinţata Corona va avea parte de o atenţie specială din partea staff-ului tehnic, i se va da încredere ca să se adapteze foarte rapid. Oricum, jucătorul a impresionat la antrenamentele fizice de pînă acum: este pe podium în privinţa timpilor scoşi la exerciţiile de viteză şi de rezistenţă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (67)
titiduru22
titiduru22  •  04 Iulie 2014, 17:25

Stai sa vezi cine da si banii astia pe el.Baiatul e varza,cu sunci !!!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  04 Iulie 2014, 14:26
Postat de calinescu_ pe 03 Iulie 2014, 18:51

GSP-ISTI NENOROCITI ....!!!! DORESC CU ORICE PRET SA LE SCADA COTA FOTBALISTILOR DE LA DINAMO ....!!! IN SCHIMB PE MARELE GARDOS (A FOST ABSOLUT PENIBIL CU LUDOGORET) SE DA INTRE 6 SI 10 MILIOANE DE EURO ...!!!! :)))))))))))))))) OARE VA FINANTEAZA SI ACUM FAMILA BECALI ???

ai ma zgau ?..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Iulie 2014, 21:14
Postat de zecs93 pe 03 Iulie 2014, 18:35

Mai bine luam atunci pe balgradean 1,5 milioane cand a avut oferta de la Liege !!! asa il vinzi pe frimituri si ai facut fix pw00la !!!

cand eu ziceam ca 1,2 mil aia era de acceptat.. o oarece paguba.

Vezi toate comentariile (67)
Comentează