FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI

La Timișoara se caută antrenor! Nume surpriză propus de Daniel Stanciu » Care e situația lui Dan Alexa

Articol de - Publicat luni, 24 august 2015 14:11

ACS Poli vrea să numească rapid un înlocuitor pentru Dan Alexa. Deocamdată însă timișorenii nu au găsit varianta ideală. Cosmin Cotnra, agreat de toți factorii implicați pe Bega, a ieșit din calcule deoarece e încă legat contractual de chinezii de la Guangzhou.

Managerul sportiv al bănățenilor, Daniel Stanciu, vrea ca noul ”principal” să ia loc pe bancă la meciul de sîmbătă cu Concordia Chiajna.

”Deocamdată nu avem nimic de zis. Nici Dan Alexa nu a plecat, nici noul antrenor nu a venit. Mai e timp până sîmbătă. Noul antrenor va sta pe bancă. E o listă mai lungă”, a declarat Daniel Stanciu.

Alexa nu va reveni asupra deciziei, dar contractul său nu a fost încă reziliat.

”Pînă mîine trebuie să luăm o decizie. Am făcut o listă cu cei din Consiliul Director. Am vorbit cu președintele Liviu Anton. Ne-am consultat, sper ca pînă la noapte să luăm o decizie”, a mai spus Daniel Stanciu.

Conducătorul lui ACS Poli a dezvăluit că ”Guriță” a fost varianta agreată de toată lumea la Timișoara, de la primarul Nicolae Robu și președintele CJ Timiș, Titu Bojin, la fiecare om din club, dar fostul internațional e în litigiu cu clubul din Asia la care a activat.

”Am discutat cu oameni din acea listă. Trebuie să ne încadrăm într-un buget. Au fost probleme, nu putem spune că avem o echipă, dar avem un lot de jucători foarte buni, cel puțin de mijlocul clasamentului...

Nucleul de bază e format, sînt un cumul de factori. Prima opțiune a fost Cosmin Contra, am vorbit in aceste zile, e în litigiu cu clubul chinez, nu poate veni, dar era varianta nr. 1. Pe a doua variantă sînt mai mulți”, a conchis Stanciu. Printre numele cu care timișorenii discută se află și Dorinel Munteanu.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (4)
whiteredarad
whiteredarad  •  25 August 2015, 09:18

Pina la urma,intre contra sau Dorinel munteanu,va fi ales "venerabilul" ..Florin Marin !. E si ieftin, si el ar pleca din nebunia de la Rapid, este un antrenor dur,cu experienta.

sakamoto
sakamoto  •  24 August 2015, 18:16

Decit Dorinel Munteanu, mai bine fara antrenor!

1581870215401957
Andronic Popovici  •  24 August 2015, 15:08

Lasati-l mai pe Contra ,stiu ca e de-al nostru dar nu-i firma serioasa ,o sa vedeti ce va face in continuare ,sunt altii cu mai multa carte si cu performante de necontestat cu loturi mediocre si rezultate f bune ,ce asteptati Sf. Marie Mica?Ea va veni dar nu va baga punctele in straita.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează