FOTBAL  »  Superliga  »  COPA AMERICA

La VidaLoca » Arturo Vidal a condus beat marţi noapte, şi-a distrus Ferrari-ul într-un accident și a fost arestat

Articol de - Publicat joi, 18 iunie 2015 00:00

Autor a 3 goluri în primele două meciuri, mijlocaşul lui Juventus a profitat de seara liberă dată de selecţionerul Sampaoli şi a petrecut mai multe ore alături de soţie într-un cazino. Apoi, accidentul. "N-am fost eu vinovat", a spus jucătorul, care a suferit mai multe leziuni uşoare, inclusiv în zona gîtului

Vidal a stricat totul într-o noapte stupidă. Chile, care n-a cîştigat niciodată Copa America, aştepta să cîştige turneul final acum, acasă! Avea motive să creadă în această performanţă. Este lider în grupa A, joacă bine, iar explozivul mijlocaş al lui Juventus e golgeterul competiţiei (3 reuşite).

"Din nefericire, am fost implicat într-un accident rutier. Din fericire, eu sînt bine, toţi sîntem bine"
Arturo Vidal, mesaj pe You Tube marţi noapte

Triplă coliziune după blackjack

Marţi, profitînd de seara liberă oferită de selecţionerul Sampaoli, Arturo a ieşit cu soţia sa Maria Teresa la cazinoul Monticello, situat în afara capitalei Santiago. Ştia că trebuie să revină în cantonament la ora 23:00, dar nu şi-a făcut griji. A jucat blackjack şi a băut mult. Apoi, s-a urcat în maşină, un Ferrari Spider 458 Italia tocmai cumpărat cu 200.000 de euro, şi s-a întors spre centrul sportiv "Juan Pinto Duran". Numai că, la 25 km sud de oraş, Vidal a intrat în coliziune cu alte două maşini. Distrugîndu-şi supercarul! Era ora 22:00 (4 dimineaţa la Bucureşti).

"Noroc că nu a omorît pe cineva"

Mai mult. Transportat la spital cu leziuni uşoare, inclusiv în zona gîtului (soţia avea un cot dislocat), Vidal a făcut şi testul de alcoolemie. Şi a ieşit pozitiv.

1,2g / 1.000mlera concentraţia de alcool în sînge a chilianului Arturo Vidal marţi noapte

"Nu a fost vina mea", a anunţat Arturo pe You Tube. Dar colonelul Ricardo Gonzalez, şeful secţiei 15 din Santiago, i-a replicat: "Vidal era sub influenţa alcoolului, asta e clar. Noroc că nu a omorît pe cineva". A fost arestat, iar de la spital a fost urcat într-o maşină de poliţie şi dus la comisariat. Unde şi-a petrecut toată noaptea. Şi ieri a ajuns în faţa judecătorului. Risca între 71 şi 141 zile de închisoare, însă scapă doar cu amendă şi cu carnetul suspendat 2 ani pentru că e la prima infracţiune!

Preşedinta ţării: "Mă bucur că a teafăr"

Problemele lui Vidal nu s-au oprit aici. Ieri, selecţionerul Jorge Sampaoli a avut o discuţie cu preşedintele federaţiei, Sergio Jadue. Şi cel mai bun internaţional chilian a riscat să fie exclus de la Copa America. Deşi însăşi preşedinta ţării, Michelle Bachelet, i-a ţinut partea. Ea afirmînd tot ieri: "Mă bucur că Arturo şi soţia lui au scăpat teferi, la fel ca toţi şoferii implicaţi în accident". Pînă la urmă totuşi, după ce a fost eliberat de judecător, Sampaoli l-a păstrat în lot.

S-a bătut în discotecă

Vidal are o viaţă tumultoasă. În 2007, la CM U20, a evadat într-o noapte din cantonament şi s-a îmbătat. În 2011, la Copa America, a întîrziat la lot după o petrecere dată la botezului unuia dintre copiii lui Valdivia. Iar anul trecut, la fel de ameţit de băutură, s-a bătut într-o discotecă din Torino şi a fost pedepsit de antrenorul lui Juve, Allegri, care nu l-a mai folosit în meciul contra Romei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează