FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FC VASLUI, AZI, 16:30, GSP TV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Lăcătuş: "Despre titlu vorbim pe 22 mai"

Articol de - Publicat miercuri, 07 aprilie 2010 00:00

Lăcătuş nu vrea să pună presiune pe elevii săi, dar îi ameninţă pe ploieşteni că azi va cîştiga

Marius Lăcătuş a împlinit luni 46 de ani şi ar vrea să-şi ofere cadou o victorie pe terenul Astrei. "Nu ne va fi deloc uşor la Ploieşti, pentru că vom da piept cu o formaţie extrem de valoroasă, dar eu sper să mă întorc acasă cu toate cele trei puncte. Faptul că avem multe absenţe nu poate constitui o scuză, cei care vor intra pe gazon să demontreze că merită să joace la o echipă cu pretenţii cum e Vasluiul!", a declarat "Fiara".

În privinţa luptei pentru titlu, Lăcă nu insistă foarte mult: "N-are rost să pun o presiune în plus pe umerii elevilor mei, mulţi dintre ei neobişnuiţi cu asemenea obiective îndrăzneţe. Din punctul meu de vedere, despre campionat putem vorbi abia pe 22 mai, în ziua ultimei etape".

20.000 de euro e salariul lunar al lui Lăcătuş la Vaslui

"Mă bucur să-l revăd pe Lăcă în teren!"
Gazeta Sporturilor lansează marţi, 13 aprilie, un DVD de colecţie cu cele mai bune momente din cariera de fotbalist a lui Marius Lăcătuş. DVD-ul va fi distribuit împreună cu ziarul şi va costa 10,99 lei.

Antrenorul sub mandatul căruia Marius Lăcătuş a realizat cele mai mari performanţe din cariera de jucător, Emeric Ienei, laudă iniţiativa Gazetei: " Mă bucur să-l revăd în teren pe Lăcătuş. Tinerii din ziua de astăzi vor avea cu siguranţă ce învăţa din clipul video cu el, pentru ei trebuie să fie ca o Biblie a fotbalului! Din cînd în cînd avem nevoie să revedem imagini cu astfel de jucători emblematici pentru fotbalul românesc."

3 victorii din 3 cu Napoli
10.11.2007    Steaua (Lăcătuş) - U Craiova (Napoli)    1-0
26.04.2008    U Craiova (Napoli) - Steaua (Lăcătuş)    1-2
03.10.2009    FC Vaslui (Lăcătuş) - Astra (Napoli)    3-1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  07 Aprilie 2010, 13:22

VASLUI 4 - 1 ASTRA SA JUCAM CA BARCELONA SI NU VA DESCURAJATI DUPA FIECARE MECI LACATUS POTI AJUNGE CA PEP GUARDIOLA

 •  07 Aprilie 2010, 12:43

pavlovici a stat o etapa pt k nu a luat rosu direct. a luat doua galbene in meciul cu timisoara deci azi poate juca

 •  07 Aprilie 2010, 12:29

inca cv...vasluiul joaca 4-1-4-1,singurul varf Costly sustinut de Wesley,el facand legatura intre mijloc si atac. pavlovici,din ce stiu eu trebuie sa stea 2-3 etape fiindca a luat rosu =2 etape + are 10 cartonase galbene =1 etapa 1+2=3 (in caz ca cei de la fc vaslui nu au facut recurs si sta numai 2 etape...concluzia,in orice situatie el nu are drept de joc azi)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close