FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Lăcătuş: "Costly a trimis o hîrtie la club cum că e bolnav şi nu poate ieşi din casă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 iulie 2010 00:00

Fostul antrenor al lui FC Vaslui, Marius Lăcătuş, speră ca problemele dintre FC Vaslui şi Costly să se încheie, pentru că jucătorul are nevoie de formaţia vasluiană, iar echipa are nevoie de un fotbalist ca hodnurianul.

 

"Nu am auzit nimic de Costly, doar ce am citit în presă. Nu am avut nici un fel de problemă cu el cît am fost la Vaslui. E un fotbalist foarte bun, se sacrifică foarte mult pentru echipă. Cît am fost eu acolo nu s-a pus problema să plece, s-a simţit foarte bine la Vaslui, era optimist în ce priveşte recuperarea.

Din cîte ştiu eu, din ce am discutat cu unul dintre impresarii săi, se pare că a trimis la club o hîrtie prin care certifică faptul că e bolnav şi nu poate ieşi din casă. Aşa am auzit, nu ştiu dacă e adevărat. Costly are contract încă vreo doi ani de zile, cu opţiune pentru încă unul, din cîte ştiu eu.
Sper ca toate lucrurile să intre în normal, echipa are nevoie de el, el are nevoie să joace, stă de două luni, cam aşa", a spus Lăcătuş la "Contraatac", de la GSP TV.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
milirom76
milirom76  •  07 Iulie 2010, 18:52

O avea boala vacii nebune sau gripa aviara.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează