FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lăcătuş: "Matei e un jucător tînăr, iar la vîrsta lui poţi avea reacţii necontrolate. Vreau să-l cred pe el"

Cosmin Matei
Cosmin Matei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 noiembrie 2010 00:00

CONTRAATAC - GSP TV // După dezvăluirile din Gazeta Sporturilor, despre atitudinea pe care jucătorul stelist Cosmin Matei a avut-o la meciul Rapid - Steaua, scor 0-1, tehnicianul Marius Lăcătuş a avut o discuţie cu elevul său.

"Cosmin mi-a spus că nu e nimic adevărat, n-aş vrea să mă iau nici după presă şi să iau măsuri care i-ar afecta cariera în viitor. Vreau să cred că lucrurile nu stau chiar aşa cum au apărut în presă, eu vreau să îl cred pe el. Ar fi deosebit de grav dacă şi-ar fi permis la un asemenea meci să-şi caracterizeze el colegii de echipă şi să se ia de adversari.

Adevărul poate e pe undeva pe la mijloc, e un jucător tînăr, reacţiile pot fi cîteodata necontrolate, poţi arunca vorbe în vînt şi nu-ţi dai seama că te pot afecta aceste lucruri", a spus Lăcătuş la "Contraatac", de la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
steregr
steregr  •  17 Noiembrie 2010, 22:29

daca era adevarat ceea ce ati scris voi....nu va dati seama ca l-ar fi percutat imediat unul dintre cei mai vechi de acolo...i-ar fi permis unui pusti sa faca figuri...????

ciocaneanu
ciocaneanu  •  17 Noiembrie 2010, 21:01

Uitati-va ce face Mutu, un barbat in toata firea! Ce pretentii sa ai de la un pusti, avind in vedere ca fotbalistii sint in majoritate niste maidanezi fara educatie si cei sapte ani de-acasa.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează