FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Lăcătuş: "Meciul cu Urziceni nu e decisiv pentru cupele europene"

Articol de - Publicat vineri, 09 aprilie 2010 00:00

Antrenorul Marius Lăcătuş vrea să cîştige meciul cu Urziceni, dar susţine că partida nu este decisivă pentru participarea galben-verzilor în cupele europene. "Este o confruntarea importantă fiindcă sînt puse în joc trei puncte. Întîlnim campioana, o formaţie disciplinată, agresivă şi cu experienţă internaţională, aşa că nu va fi o partidă uşoară. Avem totuşi avantajul că evoluăm pe teren propriu şi, dacă abordăm cu seriozitate, cu efort şi cu sacrificiu, ne putem aştepta la un rezultat pozitiv", a spus "Fiara".

Tehnicianul spune că nu se gîndeşte încă la partida din semifinalele Cupei României, cu FC Braşov. "Acum mă concentrez asupra meciului de mîine, cu Urziceni, şi nu este o întîlnire decisivă pentru participarea noastră în cupele europene. Nu tratăm diferit meciurile, ci încercăm să scoatem maximum din fiecare", a continuat Lăcătuş.

"Principalul" galben-verzilor consideră ccă se pune presiune pe formaţia sa. "Este o presiune creată  inutil, dar trebuie să rămînem cu picioarele pe pămînt. Nu trebuie să ţinem cont de tot ceea ce apare fiindcă trebuie să ducem lupta pînă la capăt şi să abordăm meciul cu maximă seriozitate ca la început", a spus "Fiara". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
suhy
suhy  •  10 Aprilie 2010, 14:20

Vom castiga diseara...fara doar si poate echipa se mobilizeaza cand joaca cu un adversar pe masura...HAI FC VASLUI!!!

anormal
anormal  •  10 Aprilie 2010, 11:58

pentru tine nici un meci nu e decisiv ! :-j

 •  10 Aprilie 2010, 02:55

e foarte important meciul asta pt ca e ultimul meci al Urziceniului cu o echipa din top 7 dupa asta ei pot bate tot si sa castige si campionatu Burdujan cand isi mai revine?:( de Mike si Gerlem am inteles dar de el nu a zis nimeni nimic....greu tare fara oamenii astia 3 daca ii aveam eram in campionat mai bn plasati si in cupa ne era mai usor, Costly e la furat iar L.Sanmartean nu stie ce e aia pasa el dribleaza tot pana pierde mingea:(( Hai Vaslui:)

Vezi toate comentariile (10)
Comentează