FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - ALBA IULIA 3-0

Lăcătuş: "Nu sîntem favorita la titlu! Le mulţumesc jucătorilor pentru cadou"

Marius Lacatus, Lacatus, FC Vaslui
Marius Lacatus, Lacatus, FC Vaslui

Articol de - Publicat sambata, 03 aprilie 2010 00:00

Marius Lăcătuş, antrenorul lui FC Vaslui, era mulţumit de evoluţia elevilor săi după victoria cu 3-0 în faţa celor de la Alba Iulia.

"Sînt foarte mulţumit de rezultat. Evoluţia per ansamblu a fost bună, chiar dacă am avut o primă repriză mai slabă. Obiectivul a fost să obţinem cele trei puncte, iar echipa mea merită toate felicitările. Lăsaţi-ne să ne pregătim, cum am făcut-o pînă acum. Ce va fi la sfîrşitul sezonului vom vedea. Vom trata meciurile la fel. Vom vedea la final ce vom obţine. Nu putem să spunem că sîntem favorita la titlu", a spus Marius Lăcătuş.

...ce îşi doreşte de Paşte şi de ziua sa: "Sănătate. Dacă eşti sănătos, poţi să le faci pe toate. Dacă cei dragi şi familia sînz bine, acest lucru este cel mai important. Este, normal, şi un cadou pentru ziua mea. Le-am mulţumit băieţilor pentru asta. Este şi un cadou pentru ei, pentru familiile lor"

...despre Wesley: "Wesley încearcă să facă totul pentru echipă. În această seară, Dumnezeu l-a răsplătit pentru efortul depus"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
 •  07 Aprilie 2010, 11:45

Din pacate in etapa 32 Lacatus se va pune in genunchi in fata oierului.Imi doresc sa nu se intample asta ,dar ma tem ca asa va fi si vom suferi o noua dezamagire dupa episoadele din 2006 si 2008 .Si oricum e slab tare ca antrenor ,pozitia in clasament datorandu-se exclusiv lotului de jucatori care este peste media campionatului.Cu un antrenor valoros poate am fi avut sanse la titlu,dar cu fiara lu peste nu putem pretinde decat cel mult locurile trei sau patru

 •  05 Aprilie 2010, 10:48

La Multi Ani , Marius , sanatate multa si numai impliniri , ma stie de cand antrena la Otelul ca sunt nascut in zi cu el 05.04.1964, hai Steaua si bineinteles Otelul . Bafta la Vaslui.

 •  04 Aprilie 2010, 22:19

lacatus e o persoana foarte serioasa si caruia ai place munca care o face. cat despre talentul in meseria de antrenor mai are inca de demonstrat.deocamdata sa nu uitam ca are la dispozitie dupa parerea mea cel mai valoros lot din divizia a

Vezi toate comentariile (19)
Comentează