FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Lăcătuş: “Obiectivul rămîne realizabil”

Articol de - Publicat marti, 16 martie 2010 00:00

Antrenorul Marius Lăcătuş este convins că şansele pentru o cupă europeană au rămas intacte, avînd în vedere că diferenţele la vîrf sînt extrem de mici. "Avem un obiectiv perfect realizabil în continuare, aşa că nu mă interesează ce spun alţii. Eu consider că nu ne-au fost diminuate cu foarte mult şansele de a prinde un loc de cupă europeană. Dacă ne uităm în clasament, se vede că diferenţa de puncte între noi şi echipele din faţă rămâne în continuare mică, fără a fi pusă în pericol atingerea obiectivului", a spus "Fiara".

Chiar dacă a fost contestat de tribune la finalul partidei cu Bistriţa, tehnicianul spune că nu este afectat. "E problema fiecăruia cum reacţionează, dar cel care decide la echipă este patronul, nu suporterii", a spus Lăcătuş.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
haivasluiuhai
haivasluiuhai  •  17 Martie 2010, 22:37

de ce nu pleaca exfotbalistul?!!!! nu o sa mai prindem nici un loc de E.L. daca mai ramane la echipa zderanta stelista!!! fortza vaslui!!

 •  16 Martie 2010, 20:09

Ce declaratie imbecila. Pai diferenta a ramas mica pentru ca aia de se bat pt acelasi obiectiv ca al nostru au facut mai multe egaluri sau cazul brasovului, au furat-o cu 2-1 :D halal strategie de antrenor.. vedem ce fac ceilalti. oricum esti stelist :) nu te vrem aici

Vezi toate comentariile (2)
Comentează