FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Lăcătuş: "Presiunea e la noi şi sîntem obligaţi să cîştigăm meciul cu Alba Iulia"

Articol de - Publicat vineri, 02 aprilie 2010 00:00

Antrenorul Marius Lăcătuş le cere elevilor săi să nu îi privească de sus pe cei de la Alba Iulia. "Este un meci foarte important şi trebuie să abordăm cu maximă seriozitatea orice întîlnire indiferent de locul din clasament. Rezultatele de pînă acum ne obligă să nu mai facem paşi greşiţi. Dacă vrem cu adevărat un loc cît mai bun în clasament, atunci nu mai avem voie să tratăm diferit partidele", a comentat "Fiara".

Tehnicianul consideră că adversarii de mîine vor pune mari probleme. "Cei de la Alba Iulia nu mai au nimic de pierdut şi se vor agăţa de orice pentru a obţine un rezultat pozitiv. Presiunea este la noi şi sîntem obligaţi să cîştigăm indiferent de jocul prestat", a spus Lăcătuş.

 "Pe parcursul unui campionat nu contează locul pe care eşti, ci la final este important să ai cu ce să te lauzi.  Atunci este important să vezi dacă ai fost cel mai bun", a completat "Fiara", care nu le-a dat liber elevilor săi decît o zi: " Avem un program încărcat şi nu este timp de petrecere. Nu putem vorbi de acest lucru acum. Avem timp de petrecere mai tîrziu, acum trebuie să muncim".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  02 Aprilie 2010, 19:51

Laca, daca nu ACUM, ATUNCI CAND?

 •  02 Aprilie 2010, 19:47

Cataline,Petrescu ala al tau,a facut egal acasa,in liga secunda din Rusia.Orice antrenor are nevoie de timp.

 •  02 Aprilie 2010, 17:58

LACA,daca astigi campionatul cu Vaslui le vei inchide gura celor care te cred un antrenor de mijlocul clasamentului!multa bafta acolo la vaslui....sper sa luati campionatul sau macar cupa!multa bafta

Vezi toate comentariile (4)
Comentează