FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Lăcătuş: "Vreau să duc Vasluiul în Champions League" ;)

Articol de - Publicat sambata, 24 aprilie 2010 00:00

Tehnicianul Vasluiului speră să prindă locul 2 în această stagiune pentru a putea participa în preliminariile Ligii Campionilor, premieră istorică pentru clubul moldav.

Nu cred că toţi jucătorii mei ştiu ce înseamnă Liga Campionilor, fie chiar şi un meci de calificare în grupe.

Este un lucru deosebit, însă important e să aibă determinare, ambiţie şi mai multă concentrare pe final de campionat, pentru a încerca să jucăm în Liga Campionilor chiar şi de pe locul 2.

La titlu nu mai este uşor, CFR fiind favorită. E singura care poate pierde titlul în momentul de faţă. Distanţa este foarte mare, însă vom lupta pînă la capăt. Matematic mai sînt şanse. Trebuie să scoatem maximum de la ultimele jocuri din campionat”, a declarat Marius Lăcătuş.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
 •  25 Aprilie 2010, 18:23

jdvdgjkgssglnn vf

 •  25 Aprilie 2010, 12:47

Suhy, astazi 25 aprilie 2010 am retinut o gluma buna. Suhy, meciul de la Cluj nu mai are valoare. Am pierdut trenul. Ce sa demonstrezi la Cluj? CAT DE PROSTI AM FOST... ACASA !! Daca loturile celor doua echipe, valoric sunt sensibil egale, de ce diferenta e de 10 puncte? Diferenta nu vine din vremuri de demult. Daca ar mai fi ceva de demonstrat CFR-lui, ar fi meciul de la Iasi. Personal mi-am pierdut orice speranta. Cu toate acestea voi fi in tribunele Copoului, pe data de 26 mai.

suhy
suhy  •  25 Aprilie 2010, 12:20

@DUDU Problema e ca nu au aeroport la Piatra Neamt dar se poate face o derogare...eu inca cred ca vom termina in primele 2...si nu uita un lucru:joi 6 mai ora 18 FC VASLUI va castiga in Gruia in fieful clujenilor!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează