FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Lăcătuş: "Wesley nu pleacă de la Vaslui"

Articol de - Publicat joi, 11 februarie 2010 00:00

Antrenorul Marius Lăcătuş speră să-l fi convins pe brazilianul Wesley Lopes să renunţe pentru moment la un eventual transfer, deşi oferta arabilor de la Al-Wasl din Dubai este tentantă pentru Wesley. “Oferta arabilor nu a fost de luat în seamă. Nu se pune problema plecării lui Wesley!”, a spus Lăcătuş, care a avut o discuţie serioasă cu jucătorul, pentru a-l determina să renunţe la ideea unei eventuale plecări.

“Mai are un an şi jumătate contract cu Vasluiul. Sper ca el să fi înţeles mesajul meu, că avem nevoie de el! Va pleca doar în cazul în care găsim un înlocuitor", a explicat "Fiara". Wesley a evitat să discute despre acest subiect: “Nu vorbesc nimic despre acest lucru. Sînt la Vaslui, unde doresc să fac performanţă. Avem de îndeplinit nişte obiective. Vom arăta pe teren care ne este valoarea”.

Al-Wasl a oferit pentru transferal lui Wesley suma de două milioane de euro, ofertă neacceptată de clubul galben-verde.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  12 Februarie 2010, 15:51

Wesley a mai dres putin busuiocul !

 •  12 Februarie 2010, 02:15

facem eventul si pleci weslri as iti creste cota,eu sunt vasluian si va spun sincer ca unde a pus porumboiu mana sa cunoscut sa vedem meciurile!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează