FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO 2006 - STEAUA 2006 7-1

Lacrimile transformate în zîmbete! » Băiatul care a plîns de ciudă după Derby de România și-a luat revanșa în fața roș-albaștrilor

Articol de - Publicat duminica, 10 mai 2015 00:00

"Cîinii" născuți în 2006 au umilit rivala de aceeași vîrstă, din Ghencea, iar lacrimile lui Luca Moise s-au transformat în zîmbete, acesta fiind fundaș dreapta în echipa învingătoare.

Echipa de seniori a lui Dinamo ar trebui să vină la meciurile juniorilor pentru a-și lua notițe! Ieri, micii dinamoviști născuți în 2006, antrenați de Mihai Dobre, i-au pus la respect pe cei de la Steaua 2006.

Cele două echipe s-au întîlnit pe terenul sintetic din cadrul Bazei Sportive Sportul Studențesc, într-un meci cu 2 reprize a cîte 20 de minute, iar elevii lui Dobre au făcut tot ce au vrut cu roș-albaștrii!

A dat gol și portarul!

Combinații de pase, driblinguri de efect, șuturi care lovesc bara și, nu în ultimul rînd, 7 goluri, dintre care unul marcat de portarul "cîinilor" dintr-o poartă în cealaltă, execuție care la final a fost sărbătorită prin lozinca: "Avem portar mai bun ca Duckadam!" cîntată de micuți.

Vedeta echipei, Luca Moise, copilul de 8 ani care a plîns în hohote la marginea terenului de pe Național Arena cînd Bărboianu&Co au pierdut în fața Stelei este fundaș dreapta al grupei 2006. Acesta a arătat, ieri, prin evoluția sa că poate fi o variantă reală pentru viitor.

"La această grupă de vîrstă nu avem adversari care să se ridice la nivelul nostru. Steaua nici atît! Luca este unul dintre cei mai buni jucători ai generației sale, are calități foarte bune, un fizic bun, șut bun, urcă tot timpul în atac și sînt sigur că într-o zi va ajunge și la echipa mare a lui Dinamo"
Mihai Dobre, antrenor Dinamo grupa 2006

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
829801377107221
Dragos Cernat  •  11 Mai 2015, 23:40

Bravooo! Un copil frumos ce emana bucurie din toti porii. Jos palaria. Poate cei mari ar trebui sa se antreneze cu acesti copii nu invers.

vasy86le
vasy86le  •  10 Mai 2015, 19:21

Felicitari Luca, seniorii ar trebui sa ia exemplu de la acesti copilasi, ei joaca cu sufletul.

craz1est
craz1est  •  10 Mai 2015, 14:39

Tineti minte 3 cuvinte: "Luca Moise Presedinte !"

Vezi toate comentariile (6)
Comentează