FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ghezali nu acceptă obiective nesemnificative: „Ești Dinamo, trebuie să fii gata să joci cu orice rival!” + Declarație de senzație despre fani

Lamine Ghezali
Lamine Ghezali

Articol de - Publicat joi, 06 iulie 2023 19:29 / Actualizat vineri, 07 iulie 2023 01:01

Lamine Ghezali (24 de ani) e pregătit să joace în Liga 1 cu Dinamo. Cel mai bun jucător al „câinilor” în sezonul trecut spune că echipa sa trebuie să-și propună obiective demne de importanța clubului și e extrem de încântat că se va revedea în curând cu fanii dinamoviști.

Ghezali despre...

...cantonamentul din Slovenia: „A fost o experiență foarte bună pentru noi, complexul unde am fost cazați e foarte bine dotat, am avut terenuri bune, condiții excelente, chiar au fost zece zile reușite”, a spus francezul la „Dinamo 7/9” de la Playsport.

...1-4 cu Dinamo Kiev: „A fost o experiență bună, din care ne dăm seama care e următorul nivel pentru noi, pentru că acum vom juca în Liga 1. Dinamo Kiev a terminat sus în campionat, a evoluat în Europa. Știm unde trebuie să lucrăm pentru a ne îmbunătăți jocul. Am avut și momente bune în amicalul cu ei și trebuie să continuăm să muncim pentru a fi la 100% la primul meci”

+33 FOTO

...postul său preferat: „Fie că joc atacant sau extremă, pentru mine e la fel. Am încercat mereu să dau totul, să fiu cel mai bun oriunde mă pune antrenorul. Mă simt bine și ca vârf, am o conexiune bună cu jucătorul din spatele meu. E un plus pentru noi, iar pentru mine e important să fiu polivalent, sunt fericit așa”

...adaptarea în România: „La început mi-a fost greu să mă adaptez, dar acum, după un an în România, simt că sunt bucureștean. Mă simt bine la echipă, în oraș, înțeleg și limba, ceea ce e foarte important. Mă simt bine aici”

...prietenia cu Bena: „Când ești plecat în altă țară, e important să ai niște oameni cu care să poți vorbi aceeași limbă. Dinamo e prima mea experiență în străinătate și faptul că a fost și Quentin Bena cu mine aici a fost foarte important. Acum e și Hakim Abdallah cu noi, are o mentalitate bună, e fericit aici, poate face o atmosferă bună în cadrul echipei, e și un jucător bun. Dar nu contează dacă ești francez, englez, român, e bine să avem jucători de valoare pentru sezonul care ne așteaptă în Liga 1”

Ghezali: „Bucuria fanilor dinamoviști nu are preț pentru mine”

...relația cu fanii: „Nu pot descrie în cuvinte sentimentul pe care îl am față de suporterii lui Dinamo. Nu se poate explica, e incredibil, extraordinar! Pentru mine cel mai important e să câștig meciurile, dar să le dau aceste sentimente fanilor, să vadă un fotbal bun, să le ofer bucurie nu are preț! Când văd în ochii lor cât de fericiți sunt e cel mai tare sentiment din lume pentru mine!”

+20 FOTO

...obiectivele clubului: „Când ești la Dinamo nu trebuie să te lupți pentru ultimele locuri. Ești Dinamo, trebuie să fii gata să joci cu orice rival! Avem echipă bună, antrenorul e bun, avem o strategie, o tactică. Dacă avem un mindset bun și dăm totul la fiecare meci, putem face un sezon foarte bun. Sunt 100% sigur!

Nu contează cu cine jucăm, cu FCSB sau cu ultima clasată, e la fel. Ești Dinamo, trebuie să fii gata să joci cu oricine! Am evoluat bine în acest cantonament, suntem gata să fim la 100% la primul meci”

...un mesaj pentru dinamoviști: „Sunt foarte fericit să fiu iar pe teren, să mă întâlnesc cu fanii, sper să-i văd pe toți la stadion, să vină să ne încurajeze și să ne împingă spre victorie încă de la primul meci, cu Craiova. Hai Dinamo!”

VIDEO GSP i-a surprins pe „câini” în ipostaze inedite » Ghezali și-a aruncat telefonul, apoi a intrat în râu

Dinamo a câștigat prima bătălie » Sentința care dă speranțe pentru aprobarea noului plan de reorganizare
Dinamo
Dinamo a câștigat prima bătălie » Sentința care dă speranțe pentru aprobarea noului plan de reorganizare
Este gata Dinamo de contactul cu Superliga? » Concluziile cantonamentului: 3 puncte forte și 3 puncte slabe
DINAMO
Este gata Dinamo de contactul cu Superliga? » Concluziile cantonamentului: 3 puncte forte și 3 puncte slabe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
damir
damir  •  07 Iulie 2023, 06:55
Postat de .iosif. pe 06 Iulie 2023, 20:27

Bine, bine, vorbim mai încolo când vin scorurile alea mari =))))))))

Zecesebistule

Str82HeIL
Str82HeIL  •  07 Iulie 2023, 01:47

Aoleo ăștia încă sunt falimentari și deja se gândesc la Șampions league :???? Bai nene calmeaza-te ca pana la finalul sezonului sunteți iara desființați la ce conducere aveți

abavati
abavati  •  06 Iulie 2023, 22:38

La multi ani Gheza!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează