FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID, AZI, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Lapte şi miere » Gafele lui Naumovski îl titularizează pe Bălgrădean cu Rapid

Articol de - Publicat luni, 22 octombrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 21 octombrie 2012 23:00

Bălgrădean e anunţat ca titular diseară, după gafele lui Naumovski din ultima perioadă şi după declaraţiile calde la adresa tehnicianului


Cristian Bălgrădean este aşteptat să apere poarta "cîinilor" diseară. Kristijan Naumovski plăteşte pentru gafele făcute în ultima vreme, totul culminînd cu cea de la golul lui Braganca, la 1-2 cu Gloria. Mai mult, Bonetti vrea să-i ofere o şansă lui "Pufi" Bălgrădean, care s-a pregătit exemplar în ultima vreme şi nu a făcut figuri chiar dacă n-a mai fost folosit titular.

În plus, în două mesaje postate pe pagina personală de Facebook, ardeleanul s-a scuzat şi în faţa fanilor, dar a fost mai mult decît laudativ, dacă nu chiar mieros, cu antrenorul său. Mai întîi, goalkeeper-ul a scris: "Ne cerem mii de scuze, eu şi colegii mei, pentru eşecul cu Bistriţa. Ne pare foarte rău. Şi noi ne-am fi dorit să cîştigăm, dar nu s-a putut. Încercăm să îndreptăm totul şi să-i batem pe rapidişti".

Apoi, sîmbătă seară, a mai postat un mesaj: "Vă rog frumos să nu mai daţi vina pe domnul Bonetti! El mă protejează, nu mă bagă pe teren la toate meciurile pentru că am o problemă personală. Domnul Bonetti este un bun antrenor şi un om bun".
"Nu ştim ca Bălgrădean să aibă vreo problemă personală, cel puţin nu s-a aflat nimic în vestiar şi, credeţi-ne, imediat se aude ceva la Dinamo! Oricum, «Pufi» e îndreptăţit să revină ca titular", au declarat fotbaliştii.

4 meciuri consecutive a fost Bălgrădean rezervă în Liga 1, jucînd doar în 3 partide ale actualei ediţii de campionat

531092-531034-caseta-dinamo-rapid.jpg

Ţucudean, surpriza derby-ului?
Atacantul George Ţucudean, 21 de ani, n-a mai fost titular în ultimele 3 meciuri din Liga 1 şi din cauza faptului că n-a mai marcat de aproape două luni. Însă fotbalistul ar putea începe din primul moment diseară, ca surpriză a lui Bonetti, italianul dorind şi să-l menajeze pe Dănciulescu pentru repriza secundă. Tehnicianul ar vrea ca golgeterul de 35 de ani să fructifice mai bine eventuale spaţii ce se vor ivi în jumătatea adversă, mizînd pe oboseala adversarului în partea a doua.

Prime, ioc! Joacă pentru salarii
Şefii ar fi dorit să-i motiveze suplimentar pe dinamovişti în perspectiva derby-ului, însă eşecul cu Bistriţa (1-2) i-a enervat la culme, astfel că s-a renunţat la idee. Totuşi, roş-albii au pentru ce să lupte diseară. Au promisiunea oficialilor că li se va plăti cel puţin un salariu restant din cele trei cumulate. "A fost vorba să ni se dea din restanţe în jurul datei de 23 octombrie, aşa că nu ne facem griji, măcar să batem", au spus fotbaliştii.

Nu se înghesuie lumea
S-au vîndut foarte puţine bilete pentru derby-ul de diseară, doar în jur de 8.000, lucru ce nu convine dinamoviştilor. Este închiriat întreg stadionul, dar e deschis doar primul inel pînă în momentul cînd se vor vinde 20.000 de tichete. Nici fanii rapidişti nu sînt prea interesaţi de meci, avînd în vedere parcursul echipei din Grant.

"Campionatul se joacă"
Alex Curtean consideră că Dinamo nu este ieşită din lupta pentru titlu: "Campionatul este lung, nu avem cum renunţa la el. Se poate spune că meciul cu Rapid e un derby al răniţilor! Avem o restanţă în campionat, dar şi faţă de suporterii noştri. Trebuie şi vom bate Rapidul!".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
bamse1901
bamse1901  •  22 Octombrie 2012, 10:28

pufy merita titular toate meciurile.

valyomanyd
valyomanyd  •  22 Octombrie 2012, 01:52

Autorul articolului cred ca e foarte "apropiat" de Bonetti, deja stie tactica , citez : "Tehnicianul ar vrea ca golgeterul( sic) de 35 de ani sa fructifice mai bine eventualele spatii ce se vor ivi in jumatatea adversa, mizind pe oboseala adversarului in partea a doua" !!! :))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează