FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lato îşi ia adio! » Iasmin Latovlevici şi-a anunţat plecarea după eurogolul cu Viitorul

Latovlevici speră să prindă un transfer în străinătate
Latovlevici speră să prindă un transfer în străinătate

Articol de - Publicat miercuri, 23 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 23 aprilie 2014 00:13

Iasmin a ţinut un discurs de despărţire după supergolul pe care l-a marcat împotriva Viitorului. Adversar luni seară, Toşca îl va înlocui în sezonul următor.

Latovlevici e pregătit să se despartă de Steaua cu amintirea golului senzaţional pe care l-a reuşit contra Viitorului. Execuţia cu piciorul drept, cel "slab" al lui Lato, a trimis mingea în vinclul porţii lui Balauru şi a transformat jocul închis de pînă atunci într-unul uşor pentru Steaua.

Fundaşul stînga în vîrstă de 28 de ani va intra în vara asta în ultimul an de contract, aşa că roş-albaştrii au interesul să-l cedeze curînd ca să obţină bani în schimbul său, să nu-l piardă gratis cum păţesc cu Tătăruşanu.

Iasmin e şi el conştient de faptul că situaţia contractuală îl ajută să se transfere şi discursul său de după partida cu echipa lui Hagi a sunat ca unul de despărţire: "Mi-am făcut datoria faţă de club şi aici m-am simţit cel mai bine, dintre toate formaţiile pentru care am mai evoluat în cariera mea".

Steaua l-a cumpărat de la Timişoara în 2010, pentru 300.000 de euro, şi a refuzat în urmă cu un an şi jumătate o propunere de la Saint Etienne pentru Latovlevici.

Reghecampf s-a acoperit pentru plecarea titularului indiscutabil al postului de fundaş stînga. Campioana l-a readus de la Viitorul pe Alin Toşca, un internaţional de tineret pe care roş-albaştrii l-au crescut la echipa a doua a clubului şi l-au mai avut împrumutat la Unirea Urziceni.

Toşca, 22 de ani, va concura cu Pîrvulescu pentru un loc în echipă, o dată cu despărţirea de Latovlevici. Iasmin, pe care Piţurcă l-a ocolit, în general, cînd a convocat fotbaliştii pentru echipa naţională, a impresionat în acest sezon cu două goluri spectaculoase. A marcat contra lui Dinamo, în victoria cu 2-1 din turul campionatului, cu un stîng de senzaţie de la 20 de metri.

Luni a recidivat împotriva Viitorului. "Golul lui a fost cel mai frumos, imparabil, spre deosebire de reuşita de 3-0 a lui Keşeru, spectaculoasă şi ea, dar la care a greşit portarul Balauru", a comentat Ilie Dumitrescu la DigiSport.

"Deocamdată mă gîndesc la Viitorul, că mai am de jucat aici. Din vară încolo, nu mă tem să trec la Steaua, am încredere în mine şi sper să am ocazia să joc pentru campioană" (Alin Toşca, fundaş Viitorul)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
willsonraul
willsonraul  •  23 Aprilie 2014, 12:39
Postat de unico_biancorossi pe 23 Aprilie 2014, 11:50

cum isi declara un moldovean dragostea pentru steaua ? eu iubesc pi zdeaua ! ..))

Cum isi declara suporterii dinamooieni dragostea pt FC Rusinea Romaniei 1948 ? Citat de la numarul 10 al vostru, prostul familiei : " Din pacate , nu mai joc la Steaua..". Sau : Atat de mult iubesc dinamooooie incat eu chiar cred ca pot juca precum Steaua Bucuresti .

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Aprilie 2014, 11:50

cum isi declara un moldovean dragostea pentru steaua ? eu iubesc pi zdeaua ! ..))

cardinalul
cardinalul  •  23 Aprilie 2014, 11:18
Postat de lenan pe 23 Aprilie 2014, 11:03

articol tipic jesepe, adica declaratie partiala si apoi scenarii anapoda! a spus si ca nu e nici o problema daca ramine la steaua. orice-ar fi, fiecare e liber sa faca ce vrea, iar iasmin a facut destule lucruri bune pentru steaua!

astia inventeaza declaratii... si unde a spus tosca asa ceva?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează