FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - STEAUA 1-0

Laurenţiu Buş la Radio GSP: "Acum 3 ani făceam naveta ca să ajung la antrenament, acum am două trofee!

Laurenţiu Buş a marcat singurul gol în Supercupa României aducînd trofeul la Galaţi
Laurenţiu Buş a marcat singurul gol în Supercupa României aducînd trofeul la Galaţi

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 19 iulie 2011 17:01

Laurenţiu Buş, eroul campioanei în meciul cu deţinătoarea Cupei, Laurenţiu Buş, a precizat la Radio GSP că încă nu crede că a reuşit să cîştige două trofee cu Oţelul Galaţi. În plus, mijlocaşul din lotul lui Dorinel Munteanu a precizat că în urmă cu trei ani făcea naveta pentru a ajunge la antrenamente şi îşi spăla singur echipamentul.

"Îmi felicit şi eu colegii şi echipa pentru că am făcut toată lumea fericită. Sperăm să o ţinem tot aşa să aducem cît mai multe trofee la Galaţi. Este un vis pe care nu credeam că o să-l apucăm să-l trăim. Acum trei ani, eram pe la Turda şi-mi spălam echipamentul şi făceam naveta ca să ajung la antrenament. Doar acum îţi dai seama că totul porneşte de jos, şi acum realizez pasul făcut. Este cel mai important gol din cariera mea pentru că am adus un trofeu.

La noi la Galaţi nu există presiune, nici acum, dar nici în timpul campionatului. Mă simt fotbalist, şi nu doar eu. Ne-am apucat de fotbal să cîştigăm trofee şi sînt bucuros că am în acest moment două trofee trecute în palmares. Nu am sperat niciodată să cîştigăm campionatul, dar mai ales să bat Steaua şi să luăm Supercupa. Mi-am făcut datoria, nu am făcut ceva în mod excepţional. Meritul nu e al lui Laurenţiu Buş, şi e meritul întregii echipe. Nu ştiam cum să mă bucur, pentru că nu-mi venea să cred că am marcat. Nu pot să spun că mă gîndeam la ceva în mod special. După ce-am înscris, am mai încercat să mai marchez, dar nu mi-a ieşit.

Momentan nu vreau să plec de la Galaţi, dar cînd voi pleca atunci cînd voi avea o ofertă bună, atît pentru club cît şi pentru mine, aş vrea să ajung în Spania sau în Anglia. Sper să apuc momentul să-l faultez pe Dani Alves şi să joc cu Real Madrid în grupele Ligii, acolo unde sper să facem o figură frumoasă. Evident că mă gîndesc şi la echipa naţională, iar convocarea acolo se va datora doar reuşitelor mele!", a spus Laurenţiu Buş la Radio GSP.

Citește și:

Bate recordul transferurilor all-time de la Rapid?! » „Rrahmani pleacă acum. Am informații, asta e suma”
Superliga
Bate recordul transferurilor all-time de la Rapid?! » „Rrahmani pleacă acum. Am informații, asta e suma”
A venit să-l monitorizeze pe Florinel Coman și a tras concluziile: „E plângăcios”
Superliga
A venit să-l monitorizeze pe Florinel Coman și a tras concluziile: „E plângăcios”
Pleacă de la FCSB după 5 ani » Gigi Becali nu-i prelungește contractul
Superliga
Pleacă de la FCSB după 5 ani » Gigi Becali nu-i prelungește contractul

„Băi Ianis bă, ăsta e caracter?!” » Sosirea naționalei i-a lăsat cu gust amar pe românii adunați la Wurzburg: „V-au luat banii mințile!”

Și semafoarele sunt LGBT! Ce a văzut GSP la festivalul Pride din München » Dezmăț total, copii aduși la dansuri provocatoare, evenimente sadomaso pe străzi


Comentarii (14)
ciprian73
ciprian73  •  20 Iulie 2011, 02:15
Postat de gabrielngi pe 19 Iulie 2011, 20:47

felicitari, ne vedem in prima etapa la buzau din pacate, cel mai bun sa castige ... vrem sa vedem si cu ce galerie va prezentati ... ;))

In primul rand FELICITARI pentru revenirea in prima Liga si mult succes echipei Petrolul in noul sezon!Pe teren la Buzau fie ca cel mai bun sa castige!!!Si noi regretam ca nu va putem inaugura noul Ilie Oana,ar fi fost extraordinar!

renegatul_
renegatul_  •  20 Iulie 2011, 00:07
Postat de otelul_campioana pe 19 Iulie 2011, 22:21

ce ma enerveaza astia care-l critica ca cica joaca cu capul in pamant... daca are simtul portii ce-i trebuie capul sus??? el nu vroia sa paseze ca sa se uite dupa colegi el a vrut sa suteze si stia unde e poarta.. bravo laurentiu tot asa..capu-n pamant si goluri multe

Corect, nu conteaza unde se uita jucatorul cand suteaza, simtul portii il au numai fotbalistii, restul sunt fotbaliatori...

gyx4u
gyx4u  •  19 Iulie 2011, 22:43

powersoccer.com Joc de fotbal online

Vezi toate comentariile (14)
Comentează