FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Laurenţiu Reghecampf a obţinut al doilea titlu: "Steaua a cîştigat ca o mare campioană" » Posibilă întîlnire cu Gigi Becali!

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 mai 2014 00:00 / Actualizat vineri, 09 mai 2014 00:05

Steaua a cîştigat al 25-lea titlu din istorie după 1-0 cu Universitatea Cluj, iar Laurenţiu Reghecampf a fost extrem de fericit la finalul partidei pentru al doilea campionat cu Steaua, dar a anunţat şi o posibilă întîlnire cu Gigi Becali.

"Este un sentiment incredibil, sîntem mîndri de ceea ce am reuşit să realizăm. A fost un stres mare, de aceea ne-am bucurat atît de tare. Am cîştigat campionatul într-un stil de mare campioană.

Au fost momente foarte grele în acest an, ne-am dorit să ne bucurăm astăzi. Sperăm să ne întîlnim şi cu patronul echipei. Nu ştiu cine va juca, mă gîndesc doar cum vom petrece. La asta mă gîndesc acum.

Sînt mîndru că am dovedit că sîntem cei mai buni. Cei mai buni jucători, cel mai bun staff. Mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi, familiilor noastre.

Vreau să mai cîştig şi al treilea campionat cu Steaua. Vreau să duc contractul la bun sfîrşit", a spus Reghe la Digi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (79)
shab
shab  •  09 Mai 2014, 19:09
Postat de batranu.cismigiu pe 09 Mai 2014, 10:59

Sa joci in B cu fruntea sus, sa nu fugi de terenul de joc pentru o gluma de baraj pana la urma, sa fii mandru cu adevarat de realizarile echipei tale si ce inseamna aceasta pentru tine ca simplu suporter, nu este nici pe departe o rusine, din contra. Onoare?!?? Pai tocmai caracterul antrenorului pe care-l sustii tu si acest cuvant nobil, numit onoare, sunt antonime. Scuze ca trebuie sa-ti spun, dar aceasta notiune nu prea exista pentru stelisti!

Ce aberatii sinistre. Nu mai bea borhot, ca te-ai tampit, moshule. Auzi acolo, rapidistii vorbesc despre onoare. Ce onoare bai? Sunteti spaima Europei, cei mai jegosi suporteri, violenti, scandalagii, v-ati sapat propria conducere, va amenintati constant jucatorii cu violente.. sunteti exact unde meritati sa fiti. Sper, pt igiena campionatului, sa ramaneti cat mai mult in subsol.

xnread
xnread  •  09 Mai 2014, 15:12
Postat de maiorul25 pe 09 Mai 2014, 02:58

reghecamp noul fergusson

Exact ca-n mitologia irlandeza :)

batranu.cismigiu
batranu.cismigiu  •  09 Mai 2014, 14:00
Postat de juliusmad pe 09 Mai 2014, 13:04

bla, bla, bla....poti fi putin original si sa nu aberezi ca de obicei, fara sa dai copy/paste dupa ce am spus eu??

Unde ai vazut tu ca am dat copy/paste?

Vezi toate comentariile (79)
Comentează