FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - CSU CRAIOVA

VIDEO Laurențiu Reghecampf, scandalizat de prețul biletelor la Voluntari - Craiova: „În curând vom fi în 2022 și mai avem parte de asemenea episoade?”

Laurențiu Reghecampf, antrenor CSU Craiova // foto: captură Facebook @ Universitatea Craiova
Laurențiu Reghecampf, antrenor CSU Craiova // foto: captură Facebook @ Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat joi, 09 decembrie 2021 13:56 / Actualizat joi, 09 decembrie 2021 15:31

Laurențiu Reghecampf (46 de ani) a catalogat drept anormală decizia celor de la FC Voluntari de a seta prețul pentru bilete la meciul cu CSU Craiova de sâmbătă la 100 de lei. 

Miercuri, FC Voluntari a anunțat că va pune în vânzare biletele pentru meciul cu CSU Craiova, programat sâmbătă, 11 decembrie, de la ora 17:30. Prețul anunțat de ilfoveni pentru un tichet, care asigură accesul general, este de 100 de lei! Unul enorm pentru un meci de Liga 1, pus cu intenția de a-i ține departe pe suporterii celor de la CSU. 

Laurențiu Reghecampf, despre prețurile biletelor la FC Voluntari - CSU Craiova: „Este păcat, fotbalul este pentru fani”

Chestionat despre acest subiect, Laurențiu Reghecampf a oftat, apoi a spus: 

„Nu știam că mai avem parte de asemenea episoade. Îmi pare rău că aud așa ceva, vom fi în curând în 2022 și avem parte de asemenea episoade? Acum am auzit de asta pentru prima dată. Nu cred că este normal, fotbalul este pentru fani. 

Este dreptul celor de la FC Voluntari să pună prețul cât doresc, dar vorbim de niște oameni care vin să-și susțină echipa, să vadă fotbal, oameni care muncesc zi de zi pentru un salariu nu foarte mare. Pentru ei, un meci de fotbal probabil este o relaxare, deci este păcat. Nu știu de ce se recurge la asemenea metode, ar trebui să existe o regulă pentru toată lumea. Fotbalul este pentru fani, nu ca să fie stadionul gol”. 

Ne pregătim intens pentru meciul de la Voluntari. Ne dorim să câștigăm cele 3 puncte, sperăm să nu mai avem parte de ghinioane. Ratăm foarte mult, ne permitem foarte multe mai ales în poziția în care ne aflăm. Ar trebui să fim mult mai direcți, mult mai clari în ceea ce vrem de la fiecare partidă. 

Marcăm 6 goluri, dar primim 8 în ultimele 3 meciuri. Nu este normal ca o echipă care-și dorește ceea ce noi ne dorim să aibă asemenea sincope. 

Trecem printr-o perioadă mai grea, avem și ghinion cu accidentările. Nu grave, dar care ne obligă să facem anumite schimbări.

- Laurențiu Reghecampf, antrenor CSU Craiova 

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Dan Petrescu și-ar putea pierde atacantul! CFR Cluj, notificată să achite datoriile față de fotbalist

„Când nu sunt rezultate probleme sunt peste tot” » Mircea Rednic, aparat de un fost elev: „În vestiar toți l-au privit serios! Nu e un dictator”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (30)
wearethechampions
wearethechampions  •  11 Decembrie 2021, 19:12
Postat de suporterucv pe 09 Decembrie 2021, 19:03

Degeaba joci mai spectaculos, mai frumos, daca la final tot pe locul 3-4 esti !! N-am progresat cu nimic. Prefer o echipa care joaca oricum dar castiga puncte meci de meci !! Iar la final sa fim pe 1 !!! CFR - cel mai bun exemplu.

Ma, cfr joaca mai spectaculos ca voi. Voi mai mult pe burta vaitandu-va. Asta nu prea e spectaculos.

firaldo
firaldo  •  10 Decembrie 2021, 10:17
Postat de ray51 pe 09 Decembrie 2021, 18:19

Reghe dragutule, 100 de lei este o suma enorma pt fotbalul nostru. Da' salariul primit de un antrenor Liga I, unde se produce un fotbal submediocru, cum ti se pare? Cunosti salariul unui profesor IT?

Nu antrenorul plătește biletul.

leu.mr
leu.mr  •  10 Decembrie 2021, 08:52

Ce legatura are anul cu biletele ?

Vezi toate comentariile (30)
Comentează