FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 1-1

Laurenţiu Reghecampf critică tactica aleasă de Flavius Stoican: "Nu a făcut o alegere inspirată!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 18 aprilie 2014 19:43

Steaua s-a calificat în finala Cupei României după 1-1 în returul cu Dinamo, avînd de asemenea avantajul victoriei categorice din tur, scor 5-2. Flavius Stoican a încercat o tactică specială, fără atacant, iar după meci a fost criticat.

Ultimul care l-a criticat a fost chiar antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf:

"Nu ştiu dacă a fost o alegere inspirată să joci cu Lazăr, Matei şi Rotariu în faţa lui Varela, Szukala, Gardoş şi Latovlevici care sînt şi mult mai experimentaţi şi mai puternici. Nu au contat în faţa lor

În momentul în care au fost introduşi cei doi atacanţi au apărut şi ocaziile lor. Pentru că aveau gabarit şi jucătorii noştri au avut probleme. În prima repriză nu au avut vreo ocazie sau vreun şut la poartă. Doar spre final au mai contat în atac", a spus stelistul la Digi.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (79)
bamse1901
bamse1901  •  19 Aprilie 2014, 15:18
Postat de saviola2_8 pe 19 Aprilie 2014, 05:39

coregrafia copy paste a cainilor, copy dupa lupul dirijor de la petrolul, cum au furat-o si pe cea cu ingerii de la U cluj, apropo cum au facut petrolistii 3 d, au copiat si cainii imediat! galeria voastra e karaoke, plina cu difuzoare, noi va calcam iar in picioare!

poate, dar a voastra nici de karaoke nu este

solomon_i
solomon_i  •  19 Aprilie 2014, 11:40

Rezultatul fiindu-ne favorabil, inca din tur, ne puteam permite sa ne "spalam" ochii cu o coeregrafie frumoasa la care si-au adus aportul si ai nostri.

costacurta
costacurta  •  19 Aprilie 2014, 09:50

Nu ne intereseaza prea mult coregrafiile astea, rezultatele echipei si jocul prestat, e tot ce conteaza. Pacat ca nu a castigat Steaua, mare pacat.

Vezi toate comentariile (79)
Comentează