FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Laurenţiu Reghecampf explică de ce Steaua riscă să rateze şi primăvara europeană: "Nu s-au adus jucători de valoare"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 28 noiembrie 2014 21:29

Laurenţiu Reghecampf, fostul antrenor al Stelei, a vorbit despre situaţia dificilă prin care trece campioana României, care ar putea rata calificarea în primăvara europeană.

“Cred că ar trebui să se facă o analiză la ceea ce se întîmplă la Steaua acum, nu trebui să se facă comparaţii. An de an, Steaua vinde sau pierde jucători. E normal să vină ofertele atunci cînd joci la nivelul lor.

Bineînţeles, nu s-a reuşit să se aducă jucători de aceeaşi valoare. Chiricheş sau Gardoş au fost greu de înlocuit. Dar au venit Szukala, Varela, Papp, Luchin. La Steaua e altceva, este mult mai greu, însă satisfacţiile sînt şi ele mult mai mari!”, a declarat Laurenţiu Reghecampf la Look TV.

...despre primăvara europeană: "Mai au şanse să joace în primăvara europeană! Cu Aalborg a fost ghinion că a alunecat Papp. Danezii nu au avut ocazii şi au dat un gol norocos! Este un moment dificil dacă nu se califică mai departe, mai ales după ratarea calificării în grupele Ligii Campionilor"

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (157)
madskills
madskills  •  29 Noiembrie 2014, 09:09

Szukala, Varela si Papp (in maxim un an, pana se acodomeaza total) sunt peste Chiriches si Gardos, la absolut orice capitol. Nu incanta pe nimeni ca Vlad stia cu "varza", treaba lui era sa scape de minge, ca mai iesea cu o pasa din aparare era un bonus. Il prefer oricand pe cei trei enumerati mai sus.

terminatorul3
terminatorul3  •  29 Noiembrie 2014, 08:44
Postat de samertx pe 29 Noiembrie 2014, 03:43

Mie Valahul îmi place, aruncă pe alții și-i pune pe gânduri pe respectivii.Și, ca deobicei, el n-are dreptate. :))

Nu stiam ca-ti plac barbatii bai ghay-ule : ))))))

plischi
plischi  •  29 Noiembrie 2014, 06:48

daca la targu jiu nu s-a mai produs nimic...

Vezi toate comentariile (157)
Comentează