FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Laurenţiu Reghecampf înapoi la Steaua? Condiţia pusă de tehnician pentru a se întoarce

Laurentiu Reghecampf
Laurentiu Reghecampf

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 06 martie 2015 17:47

Gigi Becali e nemulţumit de rezultatele slabe ale Stelei din acest început de an, o victorie, o înfrîngere şi două remize, şi ia în calcul demiterea lui Costel Gâlcă. O altă variantă ar fi să aştepte pînă la vară, cînd acestuia îi expiră contractul.
Patronul campioanei poartă deja discuţii cu Laurenţiu Reghecampf, iar fostul tehnician al echipei ar fi pus deja prima condiţie importantă pentru a reveni în Ghencea. Conform DigiSport, Reghe l-ar fi anunţat pe Becali că e dispus să se întoarcă la Steaua, însă îşi vrea înapoi banii pe care i-a plătit clubului pentru a-şi rezilia contractul în vara anului trecut.

Pentru a putea pleca la Al Hilal, Reghe a plătit 500.000 de euro Stelei, jumătate din clauza de reziliere pe care o avea în contract. Acum, antrenorul îşi vrea banii înapoi. Cel mai probabil, Reghecampf ar putea reveni în vară, cînd expiră înţelegerea lui Costel Gâlcă, tehnician care nu mai ia în calcul prelungirea contractului.

În primele două etape ale returului, Steaua a pierdut jumătate din avansul de 10 puncte pe care îl avea faţă de Petrolul, ocupanta locului secund. Gâlcă a ratat în acest sezon cele mai importante obiective ale echipei: grupele UEFA Champions League şi primăvara Europa League.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (75)
bobonzy
bobonzy  •  07 Martie 2015, 09:38

De unde sa-i dea oierul atatia banii....el este falit,a trait din fotbal in ultimul an.

mvradulescu
mvradulescu  •  07 Martie 2015, 09:06

Ce motive avem să-i stricăm omului rostul ? Mi-am, dat seamă care a fost motivul pentru care ne-a lăsat cu ochii în soare vara trecută ! În mod evident îi stă foarte bine cu turban ! Probabil nu a știut cum să pupe corespunzător mâna șeicului, însă cu un pic de antrenament, stângăcia asta poate fi dată uitării ...

plischi
plischi  •  07 Martie 2015, 08:40

in mod cert nu-i vrea in bancnote de un euro!

Vezi toate comentariile (75)
Comentează