FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Laurenţiu Reghecampf, urecheat din nou pentru declaraţii: "Trebuie să-şi revizuiască puţin comportamentul"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 16 aprilie 2014 15:25

Laurenţiu Reghecampf e criticat din nou pentru declaraţiile sale. Tehnicianul Stelei a izbucnit la finalul meciului cu FC Vaslui, scor 0-1, cînd i-a acuzat pe "galben-verzi" că au simulat un conflict intern pentru a-i deruta pe jucătorii săi. Gino Iorgulescu, preşedintele LPF, l-a atenţionat pe Reghecampf să fie mai ponderat în declaraţii.

"Trebuie să îşi revizuiască puţin comportamentul faţă de fotbalul românesc pentru că de bine, de rău antrenează în România, cîştigă foarte bine, e pe primul loc, a cîştigat titlul... Un antrenor foarte bun trebuie să fie atent şi la declaraţiile din afara stadionului. Trebuie să fie un tot unitar în ceea ce priveşte profesionalismul de care ar trebui să dea dovadă", a spus Gino Iorgulescu.

Citeşte şi: Laurenţiu Reghecampf îi acuză pe vasluieni: "Ne-au întins o capcană!"

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (28)
polistul68
polistul68  •  17 Aprilie 2014, 10:01
Postat de mitroi2008 pe 16 Aprilie 2014, 17:38

La fel cum va lipsesc voua participarile in UCL, jucatorii de valoare, victoriile in fata Stelei, performantele, in general!

Amice, pt un OM, performantele merg mina in mina cu cei 7 ani de acasa..daca nu ai cei 7 ani, o perioada vei avea eprformante..dar dupa aia, s-ar putea sa platesti scump cei 7 ani....

ordessis
ordessis  •  16 Aprilie 2014, 19:48
Postat de kilimanjaro pe 16 Aprilie 2014, 17:45

”Un antrenor foarte bun trebuie să fie atent şi la declaraţiile din afara stadionului. Trebuie să fie un tot unitar în ceea ce priveşte profesionalismul de care ar trebui să dea dovadă", a spus Gino Iorgulescu. Pai Gino a raspuns singur. Unul ca regheblat nu-si mai poate schimba comportamentul. Un manelist fara scoala,ramane un manelist fara scoala. reghe e plafonat atat in plan sportiv cat si intelectual, doar ca in plan intelectual nu merge cu blatul :))))))

Bine mah, e plafonat cum zici tu, dar pana una alta o sa mai ia un titlu.....

mitroi2008
mitroi2008  •  16 Aprilie 2014, 17:46
Postat de inginerul. pe 16 Aprilie 2014, 16:34

Comportamentul lui ragaie este revizuit pe ritmurile lui salam si piti talen...fara numar, fara numar, fara numar, sa moara toti fraierii cocliti ca Stiaua e cea mai tare!

Da? In giulesti rasuna cumva acordurile fine ale lui Beethoven si ritmul vibrant al lui Wagner?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close