FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - OŢELUL 2-2

Laurenţiu Reghecampf vorbeşte despre primul titlu cîştigat cu Becali şi MM Stoica aflaţi în închisoare: ”Europa mă ţine motivat”

Articol de - Publicat miercuri, 21 mai 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 21 mai 2014 00:08

Antrenorul admite pentru prima oară că-l speriase ascensiunea Astrei la jumătatea sezonului şi spune că va continua, atras de provocarea încă unui sezon în Champions League.

- Domnule Reghecampf, cum a fost acest sezon?
- A fost un an foarte greu pentru noi, un sezon început cu calificările din Champions League. A urmat o perioadă mai puţin bună în campionat, pe urmă a fost nevoie să ne apropiem de Astra.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

- Aţi reţinut vreun moment foarte dificil?
- În iarnă, chiar m-am temut la un moment dat, dar mi-am revenit după ce am luat patru puncte din cele două meciuri directe cu Astra.

- Condamnările lui Gigi Becali şi MM Stoica au afectat echipa?
- Nu mi-a fost uşor să-i înlocuiesc pe cei doi. Dar cîştigînd în continuare, lucrurile au mers spre bine.

- Ce se va întîmpla în continuare?
- Sper să fim şi mai fericiţi la anul, şi mai mulţi la petrecere. Deocamdată eu vreau să rămînem atenţi. Ne mai putem bucura vineri seară, după ce vom fi cîştigat Cupa României. Miercuri dimineaţă avem antrenament programat la 9:30. Nu e uşor să gestionez euforia echipei pînă vineri. Astra îşi doreşte enorm să cîştige trofeul, mai ales că n-a reuşit să ţină pasul cu noi în campionat.

- Mai aveţi motivaţie după două titluri?
- Ca antrenor, mereu eşti motivat. Există, în plus de ce am realizat pînă acum, motivaţia unui parcurs mai bun în Europa. Cînd am semnat cu Steaua, acum doi ani, asta visam: titluri, Cupe, succese în cupele europene.

- Ce părere aveţi despre formatul campionatului din sezonul 2015-2016, cu 14 echipe?
- Sincer, trebuia să se întîmple de mult acest lucru! E spre binele fotbalului că s-a redus numărul de echipe.

"Jucătorii meritau un spectacol frumos după munca uriaşă depusă de-a lungul unui an. O muncă dificilă şi din partea mea, că nu e uşor să ţii în priză o echipă pe parcursul unui întreg sezon" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
rrt1947fcsb
rrt1947fcsb  •  21 Mai 2014, 16:32
Postat de kanye pe 21 Mai 2014, 11:19

Degeaba, in Europa nu face nimic. Nu vreau sa se supere nimeni sau sa fiu injurat, insa in Europa suntem la pamant, e un campionat extrem de slab. Steaua bate tot in liga 1 si merge in Europa cu mentalitatea ca "Vine Chelsea? Ii batem si p-aia"! ... Steaua nu are rival acum in liga 1 si asta, chiar daca aparent pare benefic, nu e asa deloc. Vine Shalke iti da 5, vine Stuttgart iti da 5... Aici nu e neaparat vina stelei, e vina intregii Ligi din Romania, concurenta nu exista, nimeni nu mai pune baza pe performanta si asta afecteaza grav fotbalul Romanesc. La Dinamo vine un pulifrici promite multe si baga Dinamo in insolventa, Rapid la fel, ai un Mititel...e groaznic.

vine stuttgart, iti da cinci, da tu iei primu' loc in grupa. vine shalke, iti da 3-0 si faci egal acasa. faci 45% din punctele aduse de Romania in ultimii 5 ani si totusi se gasesc altii sa comenteze. cu doua exceptii, cfr un an si unirea un an, nimeni nu s-a calificat mai departe. la Steaua s-a mai vazut o semifinala, o optime...ceva, o incercare de a bate mediocritatea...in rest, banu; din CL si roiu' din fotbal!!

speedy73
speedy73  •  21 Mai 2014, 14:29
Postat de flavoneus pe 21 Mai 2014, 11:42

Recunosc, de echipa"Amdarlect" n-am auzit nici eu, dar Campioana Spaniei, in momentul ala, Valaencia, iti spune ceva???Sau poate tie Honved Budapesta nu spune nimica, dar aceasta echipa tocmai castigase Campionatul Ungariei terminand inintea lui Videoton!!!Care Videoton??pai echipa care tocmai jucase finala Cupei UEFA..Cu alte cuvinte iti dau un citat care ti se potriveste si la care ar trebui sa te gandesti "E mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu"

dupa studii indelungate, am identificat "Amdarlect" ca fiind "Anderlecht", la vremea respectiva campioana Belgiei. Care Belgie, la numai cateva luni (vreo 2, asa) dupa finala CCE juca finala mica la CM contra Frantei si pierdea greu, dupa prelungiri. iar majoritatea jucatorilor din nationala Belgiei, ce sa vezi...dap, veneau de la "amdarlect", pt ca pe vremea aia inca nu aparuse legea Bosman si era greu, greu de tot cu jucatorii straini :)

flavoneus
flavoneus  •  21 Mai 2014, 11:42
Postat de bogdanb_89 pe 21 Mai 2014, 09:49

in afara de semifinala uefa care se compara si nu se compara cu meciuri din grupele UCL in cond in care cfr chiar a facut performanta , la fel ca si urzicenul nu ati facut nimic in europa poate doar o cupa castigata de valentin cu sistemul comunist care era atunci si cu formatul de competitie din vremurile acelea in care ati batut echipe fara nume pe care sigur nu le sti acum pe deasupra fara sa te informezi in afara de barcelona si poate andarlect, asa ca in fotbalul din timpurile noastre nu exzistati in europa in comparatie cu cfr ca si performante in cond. in care ati castigat 8 pct in 4 ani si ei 10 in unul singur :))) mai departe te las pe tine sa analizezi ....

Recunosc, de echipa"Amdarlect" n-am auzit nici eu, dar Campioana Spaniei, in momentul ala, Valaencia, iti spune ceva???Sau poate tie Honved Budapesta nu spune nimica, dar aceasta echipa tocmai castigase Campionatul Ungariei terminand inintea lui Videoton!!!Care Videoton??pai echipa care tocmai jucase finala Cupei UEFA..Cu alte cuvinte iti dau un citat care ti se potriveste si la care ar trebui sa te gandesti "E mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu"

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close