FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Lazăr, magnet pentru hoţi!

Articol de , - Publicat sambata, 24 mai 2008 00:00

Rapidistul s-a trezit săptămîna trecută cu un hoţ în casă. I se mai întîmplase şi acum doi ani, cînd era coleg de cameră cu Mutu.

Ghinion sau noroc? Costin Lazăr e vizitat des de hoţi, dar a scăpat de fiecare dată fără pagube şi-şi permite să povestească păţaniile hohotind de rîs . Cea mai recentă întîlnire dintre Lazăr şi spărgători a avut loc acum o săptămînă, iar fotbalistul a ac­ceptat să vorbească despre ten­tativele eşuate ale hoţilor.

Episodul 1
“Ce-i, mă, cu tine aici?”

“Eram în casă, cu cum­na­tu’ meu. Am auzit la un moment dat uşa forţată, probabil omul era si­gur că nu-i nimeni înăuntru. A in­trat şi-l vedem pregătit să cotro­bă­iască prin camere. Era aşa de con­centrat, că nici nu ne văzuse! Ne-am ridicat amîndoi şi i-am zis: «Ce-i, mă, cu tine aici?!», iar el ime­diat a zbughit-o înapoi pe uşă ! Ori a fost inconştient şi a sperat că nu-l auzim, ori o fi avut vreo informaţie că nu-i nimeni acasă!”.

Episodul 2
“Mutule, tu-l ştii p-ăsta?”

“În cantonamentul din Franţa al «naţionalei», chiar înaintea amicalului cu Coasta de Fildeş din noiembrie 2005, stăteam cu Mutu în cameră. Mă trezesc din somn şi văd un negru în mijlocul încăperii. L-am trezit pe Adi: «Mutule, tu-l ştii p-ăsta ?!». El habar n-avea cine e! Ăla s-a speriat şi a ieşit imediat din cameră. Pentru o clipă mă gîndisem şi că ar putea fi vreun cunoscut de-al lui Mutu, din moment ce se plimba aşa, liniştit, prin faţa noastră”.

Steaua, nu! CFR, poate!”

Curtat de Steaua şi de CFR Cluj, Costin Lazăr respinge interesul roş-albaştrilor, dar nu respinge negocierile cu ardelenii: “În momentul în care am venit la Rapid, gata, mi-am închis porţile la Steaua şi la Dinamo. Nu aş juca vreodată la rivale, pentru că n-ar fi corect faţă de suporterii din Giuleşti. La CFR Cluj mă duc, dacă se înţeleg cluburile. E posibil să plec în Gruia sau în străinătate, pentru că trebuie să ţin cont şi de bani, din moment ce ei asigură viitorul familiei mele! Rapid n-o să aibă grijă de mine după ce mă las de fotbal, trebuie să mă descurc singur”. Lazăr cîştigă 115.000 de euro anual în Giuleşti.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  24 Mai 2008, 10:54

frate, urat, urat....da' ce jucator e... si sunt stelist...pacat ca nu vine la noi..:(

 •  24 Mai 2008, 10:37

recunoasteti ca e urat nici hotii nu s uita la el :))

 •  24 Mai 2008, 09:38

pai vezi ma lazare daca vorbesti de rau pe steaua. esti pedepsit

Vezi toate comentariile (5)
Comentează