FOTBAL  »  Superliga  »  STELISTI.RO

Lazetici la Steaua? "Dacă va fi bună oferta, voi veni în Ghencea"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2010 00:00

Mijlocaşul sârb Nikola Lazetici spune că ar veni în România dacă Steaua Roşie Belgrad ar accepta oferta clubului din Ghencea.

"Agentul meu a vorbit cu nişte persoane din România despre un transfer al meu. Mai multe nu pot să vă zic. O echipă ca Steaua Bucureşti nu se refuză, dar acum sunt la o echipă mare din Serbia, Steaua Roşie Belgrad.

Am până în vară contract, dar dacă clubul va primi o ofertă bună şi-mi va da drumul, voi pleca. Am auzit de Gigi Becali, cum să nu! E celebru în Serbia", ar fi declarat  Nikola Lazetic, conform sportro.

Nikola Lazetici, 31 de ani, a mai jucat pentru echipe ca Fenerbahce, Chievo, Genoa, Siena, Livorno şi Torino.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (7)
 •  27 Ianuarie 2010, 20:57

conducatorii romani nu cumpara sarbi, cumpara toti "circarii"! la doi pasi de noi se afla fotbalisti buni, luptatori, darji, dar noi preferam sa cumparam pe alde ze kalanga, temwanjera, miranda, dayro moreno, carlos, andrey, si alte caricaturi care au mai jucat pe la noi; sunt jucatori sarbi care costa 2-300 de mii de euro si alearga de nu se poate, dar cine sa-i vada??? nu avem scouteri cu adevarat profesionisti!!

forumer
forumer  •  27 Ianuarie 2010, 16:02

Nu va fi, din pacate....

 •  27 Ianuarie 2010, 13:35

Ar fi bun... Da' astea-s petarde aruncate de Florin Iacob... Baiatu' e in ultimele 6 luni de contract si probabil ii face atenti pe cei de la Crvena Zvezda. Anyway, se pare ca si la capitolul asta se manifesta criza... Daca acum 3 ani Becali ne aburea ca-i aduce pe Buonanotte, Belluschi, Carrizo sau Datolo, acum trebuie sa ne "multumim" cu Lazetic...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează