FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POHANG STEELERS 3-1

Le-au dat colţii

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2008 00:00

"Cîinii" au învăţat să muşte iar, ieri căzîndu-le pradă coreenii de la Pohang

Cu o echipă mai degrabă secundă, dinamoviştii au făcut ieri dimineaţă instrucţie cu Pohang Steelers, locul 5 în prima ligă coreeană. Roş-albii au controlat în permanenţă partida, iar în prima parte au ratat din toate poziţiile. Elevii cuplului Dinu - Ţălnar au arătat o poftă mare de joc, însă o nesincronizare în apărare i-a costat, coreenii deschizînd scorul în minutul 24.

Alexe (14 şi 20) şi Bratu (50, 60 şi 65) au avut cele mai mari ocazii, dar fie n-au nimerit cadrul porţii, fie au tras în portarul advers. Cu o posesie mult mai bună decît în partidele precedente, "cîinii" i-au băgat în poartă pe asiatici în partea a doua! Bratu (57) a şutat puternic, portarul a respins în lateral, iar ivorianul Attoukoura a fost pe fază şi a împins mingea în plasă. Vranjkovici a vrut să le demonstreze antrenorilor că are valoare şi, în minutul 82, a expediat o torpilă de la 25 de metri direct în vinclu. Bratu (84) a stabilit diferenţa din teren, cînd a transformat un penalty obţinut tot de el.

Dinamo - Pohang Steelers (Coreea de Sud) 3-1 (0-1)
Au marcat pentru Dinamo: Attoukoura (57), Vranjkovici (82), Fl. Bratu (84)
Dinamo (prima repriză): Romanovs - Galliquio, Moţi, Diabate, Muşat - Zicu, Ropotan, Vranjkovici, Alexe - Fl. Bratu, L. Ganea
Dinamo (repriza a doua): Romanovs - Blay, Niţu, Moţi, Muşat - Attoukoura, Ropotan, Vranjkovici, Alexe (Bucşă) - Fl. Bratu, L. Ganea

"Cred în Lăsata secului!" :)
Cornel Dinu a răspuns aseară la Ştirile sportive ale Antenei 1 în stilul său caracteristic cînd a fost întrebat cum a petrecut Ziua Îndrăgostiţilor: "Eu cred în , în bătutul halviţei, restul e treaba voastră. Eu cred în dragostea de oameni, în cea de animale, nu la ce vă gîndiţi voi. Am fost şi eu aşa cîndva, dar acum, la vîrsta mea, sînt pe partea cealaltă, mai aproape de pămînt. Cum spunea bătrînul Agnelli, astea sînt sentimente de ospătar!".

Certat de Ţălnar, Voika şi-a făcut cruce
În prima repriză a partidei cu asiaticii, la o fază cursivă a dinamoviştilor, Vranjkovici a ţinut prea mult mingea şi nu a pasat-o din prima pe vîrfuri. Imediat, Ţălnar, aflat în tribună, i-a reproşat acestuia: "Voika, joacă mai repede, de ce o ţii atît?". Imediat, mijlocaşul s-a întors către tehnician, şi-a făcut semnul crucii şi a murmurat, teatral: "Incredibi!".
Bătăi
Fotbaliştii coreeni i-au luat pe sus pe dinamovişti de cîte ori au putut. Galliquio a sărit la bătaie la atacantul de culoare al coreenilor, spiritele fiind potolite cu greu, iar apoi în repriza a doua a rezultat o altă încăierare. Unul dintre asiatici a intrat tare la Alexe, care, accidentat (foto), a trebuit schimbat. Imediat, Bratu a sărit la gîtul adversarului, fiind nevoie de intervenţia arbitrului pentru a calma spiritele.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  15 Februarie 2008, 11:32

esti un prost

 •  15 Februarie 2008, 08:22

Pai normal ca au castigat, doar in prima repriza au jucat 12 la 11 in sistemul 5-4-2. Pai e frumos? Iau obosit bine si apoi i-au lovit in repriza a doua.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează